Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Gooodmoooooorning...
25 april 2012 08:39
  Outfits   

Hjälp vad det åskade och blixtrade här i morse och det har regnat som tusan hela morgonen men nu har det äntligen slutat och solen börjar komma fram här=)
Just nu spanar jag extra mycket på väderprognosen för det måste vara bra väder på lördag när vi ska ha vår stora Garage Sale i stan.
OM det regnar då så måste vi ju ställa in men som det ser ut nu så är det inget regn på lördag så nu håller vi tummarna för att det stämmer för då jäklar blir det full fart i stan med dunderutförsäljning och vi har sååååå mycket plagg som vi säljer ut från 60 kr och uppåt=)

I dag har jag på mig suveräna "funky hw coatded", "my lace" och nya coooola tishan som kommer i dag "ravioli bird" som jag verkligen rkeommenderar.
pssst...
25 april 2012 07:59
  Pieces   

... i dag kommer de cooola svarta "funky hw coated" i caprilängden och de är såååå snygga=)
Håll koll på webshoppen runt 11-snåret som vanligt för dessa rekommenderar jag verkligen!
Inköpsmöte med Pieces...
24 april 2012 19:48
  Pieces   

I dag har jag varit på inköpsmöte med Pieces och beställt in massa superfina accessoarer till hösten.
Coola halsdukar, mössor, vantar och fina sjalar och väskor med leverans i okober-december månad.
Nya coola färger på jeansleggings i funky highwaist-modellen och funky foxy-modellen finns det att se fram emot även till hösten=)
Påfyllning...
24 april 2012 14:40
  Shopping   

Tadaaa kolla vad som kom i dag med postis: aprikosa "Cleave 5-p 7/8 Zip".
Jag vet att det är flera av er som velat ha dessa och nu kom dom alltså äntligen =) Det blir även påfyllning av byxorna "Oliva"-bikerzip och "Ultimate 1720" som sålt sååå bra. Missa inte heller underbara Edblad-smyckena! Allt det här kl.15.15...
Jeansleggings i maj...
24 april 2012 12:53
  Pieces   

Ja det märks verkligen att ni är oerhört många som gillar våra jeansleggings i vår=)
Här får ni en liten tjuvkik på några som väntas in nu i maj månad:
Den översta modellen är "funky higwaist" fast nu med cool zip på baksidan av benet som en cool detalj.
Vårens stora trendfärg är ju bla mint så den kommer nu i funky foxy-modellen i caprilängd och nu kommer även den efterlängtade påfyllningen av de knallgröna "funky hw".
Massa att se fram emot i maj alltså, det blir även påfyllning av bla bägge jeanstvättarna av "funky highwaist denim", de svarta "funky hw" och svarta "funky foxy" m.m.
Kläder på väg till Litauen
24 april 2012 11:24
  Övrigt   

I dag har Lions varit här och hämtat upp massa kläder som vi packat ihop sedan vi stängde igen buitken i stan.
Nu åker det en hel last direkt ner till deras vänskapsby i Littauen där vi vet att kläderna hamnar på rätt ställe.
Fick även ta del av både foton och mail från lärarinnan i byn som tackar så mycket för allt som skänks via Lions, tex sjukhussängar, madrasser, kläder, möbler, skolbänkar etc.
Känns bra när man vet att det kommer direkt till de som behöver det =)
Dagens inspiration på tjejerna...
24 april 2012 10:18
  Outfits   

Ja i går märktes det verkligen att ni var många som var shoppingsugna på alla härliga färger som kom på plaggen och även i dag kommer det massa sköna färgstarka plagg=)

* Joline har på sig nya Object-toppen "hanna top" (med officiel -linne under) som är superfin och ni kommer väl i håg hur snabbt den förra Object-toppen sålde här ;P Nertill har hon på sig den nya färgen på storsäljaren "funky foxy" som också kommer i dag.

* Therese har på sig coooola "zebro"-kavajen, nya chiffonlinnet från Vila som kommer i dag som är härligt lyxigt med glittrande stenar vid ringningen "multa" och sköna "funky hw".

*Fanny har på sig den suuuveräna Soya-klänningen som ni bara inte får missa nu "pylle 104", boleron "taverno" och finfina smycket "jamilla".
Ny härlig dag...
24 april 2012 08:50
  Outfits   

Godmorgon alla fina Mandel-människor, i dag unnade jag och Kalle oss frukost på Lasse Maja innan jobbet - härlig start på dagen=)
I dag kommer det upp massa finfina vårplagg, bla en underbar vardagsklänning från Soya i 6 härliga färger som jag tror ni är många som kommer att gilla=)
Nu ska vi in i fotostudion här så allt är klart till 11 så ni kan shoppa loss som vanligt;P

Jag har på mig underbara "funky hw", "maxi my lace"-linne, coola "axas"-linnet och suveräna "lisa"-koftan som jag verkligen rekommendrar.
Påfyllningar i dag!
23 april 2012 14:48
  Vila   

Var med här nu kl 15:15 för nu kommer det påfyllning av både Vila:s suveräna "submit"-jeans (som jag vet att många av er älskar) och även storsäljaren "sandra"-klänningen som vi sålt som tusan av=)
Fler "officiel"-linnen kommer nu också så fyll på garderoben med bra basplagg också=)
På väg in...
23 april 2012 12:32
  Only   

Dessa cooola haremsbyxorna från Only går jag och väntar på nu=)
Det är en supercool modell i snyggt tyg och skärpet får man med på köpet. Cool modell med lagom häng och resår nertill så man kan stuka till dom snyggt. Kommer som synes, priset är 499 kr. Håll koll på webshoppen för de kommer nu i veckan=)
  Föregående   Nästa