Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tjohooooo...
23 mars 2012 15:04
  Shopping   

Nu kommer påfyllningen på chiffongskjortan "freddy 3/4" som sålde snabbt som tusan i går!!!
Det blir även påfyllning av suveräna "lotus"-linnet och "officiell"-linnet - perfekta plagg nu till vårvärmen=)
Prel.datum = 28/4...
23 mars 2012 13:41
  Shopping   

Ni är många som börjat fråga om vårens stora garage sale i stan =)
Jag fick precis nu ett första prel.datum så jag passar på att tipsa om det här redan nu (ändras det så informerar jag såklart om det så fort jag vet).
Lördagen 28/4 är det som ni ska sätta stort rött kryss i almanackan för då blir det kanonpriser på tidigare säsongers varor, samma plats som vanligt; parkeringsplatsen på Magasinsgatan i Göteborg=)
Solig dagens
23 mars 2012 10:24
  Outfits   

Nu skiner solen så vi får en härlig vårdag även i dag, hoppas det håller i sig hela helgen också=)
I dag kommer det in massa sköna vårnyheter och här får ni ett litet smakprov på några av nyheterna:
* Jag har på mig "elavia", "funky hw" (de ljusa som jag hoppas ska komma inom en vecka), "chris"-jeansjackan och halsbanden "rie" och "älskad"-berlockerna.
* Joline har på sig de superfina mörka "funky highwaist" som äntligen kommer in i dag igen (var snabba för det kom inte så många), Object-tröjan "rocio" (kommer också i dag) med vitt "offciel"-linne under.
*Amanda har på sig "funky hw", "officiel"-linne och nya sköna Vila-koftan som kommer i dag "fille".
* Therese har på sig sköna Object-tröjan (som jag också har på mig) "elavia" och suveräna "cleave coated" som det ännu finns några kvar av.
*Fanny har på sig superfina chiffongtoppen som kommer i dag "charma", "funky wow" och dundercoooola partyclutchen "onella" i skinn och mocka som är suverän till vårens alla fester.
Godmorgon sköna freeeedag...
23 mars 2012 08:38
  Outfits   

Nu är det dags för fredagsmöte här på webshoppen, frallorna är hämtade från Lasse Majas här och jag har redan sett vad som väntas efter frukosten här... Det står nämligen en härligt stor morotskaka som Amanda bakat så det gäller att göra plats för sötsakerna nu=)

Jag har på mig en underbar stickad långtröja/tunika från Object som kommer idag "elavia", "funky hw" (de ljusa som jag hoppas ska komma inom en vecka) och halsbanden "rie" och "älskad"-berlocker.
Wiiiihoooeee...
22 mars 2012 23:19
  Pieces   

På fredag blir det äntligen påfyllning av den superfina mörka jeanstvätten på storsäljaren "funky highwaist" så håll koll på webshoppen runt 11-snåret som vanligt;)
Påfyllning...
22 mars 2012 14:41
  Shopping   

Postis har kommit med med våra favvo-jeans "Ultimate Exclusive 1720" så var med kl.15.15 för då blir det påfyllning!!! =)
De kommer in igeeeeen!!!
22 mars 2012 13:02
  Shopping   

Soya-byxan "abbey" har ni verkligen gillat så nu har jag beställt in ytterligare en box:) Med lite tur kommer den på tisdag eller onsdag nästa vecka;)
Våååårdag i Göteborg...
22 mars 2012 10:05
  Outfits   

Vi har verkligen en härlig vårdag här i dag och det kommer massa fina plagg som jag hoppas ni ska gilla nu.
* Jag har på mig den nya stjärntoppen "stars boxy" som kommer i dag och den kan jag verkligen rekommendera för den sitter heeelt underbart på!!! Byxorna är storsäljaren "funky wow" som vi fortfarande har några få kvar av.
*Joline har på sig den trendiga ljusgrå färgen på jeansleggingsen "funky fast" (som funky foxy i modellen), ny färg på suveräna linnet "lotus strap" och jeansjackan "new suri" - alla plagg kommer upp i dag.
* Therese har på sig nya superfina Object-toppen "nuller" och ett vitt "officiel"-linne under och sköna jeansleggingsen ""duffy lina".
*Fanny har på sig suuuuuuuupersnygga chiffongskjortan som ni måste vara snabba på i dag för den lär rusa iväg "freddy" 3/4 chiffong" med vitt "officiel"-linne under och "funky foxy".
Välkomna till webshoppen...
22 mars 2012 08:30
  Outfits   

Ja såhär ser det ut vid webshoppen i dag, solen är så stark så jag fick verkligen kämpa för att ha ögonen öppna när bilden togs här ;P
Underbar vårdag även i dag alltså och i dag kommer den här suuuuveräna chifffongskjortan in (179 kr) som vi alla är helt tokiga i på webshoppen. Alla fyra färgerna är superfina så det är bara att fylla på vårgarderoben med nya finfina färger=)

Jag har på mig sköna "funky wow", "freddy 3/4"-skjortan och mobilväskan "zalie".
Pssssst...
22 mars 2012 07:24
  Only   

I dag kommer den superfina chiffongskjortan upp som jag visade er här häromdagen så håll koll på webshoppen runt 11 som vanligt:) Den kommer i fyra kanonfärger: kornblått, aprikost, svart och vitt och kostar 179 kr;)
  Föregående   Nästa