Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Färgglad dagens...
28 februari 2012 09:49
  Outfits   

I dag är det jag som står bakom kameran här... och jag ser nu att det är liiiite "lutande tornet i Pisa"-varning på fotot här så jag vet inte riktigt hur jag hållit i kameran så ha överseende med det tack ;P

Joline har på sig nya härliga "lotus 3/4"-tunikan som kommer i härliga vårfärger, nya supercoola halsbandet "naran" som ni bara inte får missa (det går inte att få tag på fler av halsbandet i nuläget så var snabba) och strumpbyxorna "kental".
Therese har på sig superfina långskjortan "rapallo" som jag verkligen rekommenderar och sköna "new nikoline".
Bakom kulisserna...
28 februari 2012 08:37
  Outfits   

I dag kommer det in massa finfina vårplagg, bla den här underbara tunikan som jag norpade själv direkt, kommer användas flitigt här i vår =)
Nu kommer även det coola hamrade stela halsbandet som jag visade er här i helgen, underbara Vila-tunikan "lotus" i nya ljuvliga vårfärger, den coola mönstrade långskjortan som jag tipsat er om tidigare och fina volangtoppen från Vero Moda så mjuka upp shoppingfingret här;)
Inköpsmöte med ONLY...
27 februari 2012 15:06
  Only   

Nu har jag just varit på inköpsmöte med Only och jag säger bara en sak... tjohoooooo vilken dundersnygg kollektion det var nu!!!
Tyvärr glömde jag min kamera så ni får hålla till godo med foton från mobilen här ;p
Plaggen kommer från april-september månad. Den här kavajen jag har på mig kommer i aug/sept och den är såååå grymt cool för det är med pu-detaljer på själva slagen vilket var supersnyggt. Den långa tröjan jag har på mig äe med snygg lurex i kvaliteten vilket ger en snygg glammig look som också kommer i aug/sept.
Påfyllning...
27 februari 2012 14:45
  Vila   

Nu blir det påfyllning av suveräna "cleave" i svart som jag vet att många av er väntar på=) Det blir även påfyllning av "officiel"-serien i flera olika modeller så fyll på garderoben med bra basplagg nu kl 15:15;)
ta bort
27 februari 2012 10:27
  Övrigt   

Dagens från webshopen...
27 februari 2012 10:05
  Outfits   

Det är måndag och idag måste ni vara med kl. 11.00 då "Amaya", "Lala"-jeansen och massa annat snyggt kommer upp!

* Jag har så klart på mig den helt underbara tunikan "Amaya", mullvadsfärgade linnet "Officiel" (som är perfekt till den cremefärgade tunikan!) och jeansen "Ultimate Exclusive 1721".

* Joline har på sig den coola jackan "Raw Plain Jacket" som kommer upp idag och nya jeansen "Lala".

* Therese har på sig nya skjortan "Lucca", linnet "Officiel", byxorna "Funky HW" och skärpet "Hagen".

* Fanny har på sig nya boleron "Mia", linnet "Officiel" och byxorna "Funky HW".
Wiiiiiiihooooeeee!!!
27 februari 2012 09:15
  Vila   

TOOOOTAL LYCKA ÄR DET JUST NU HÄR PÅ WEBSHOPPEN!!!
Amaya-tunikan kom precis in till oss nu med dagens leverans =)
Ni vet ju hur mycket jag jagat och fixat och trixat med den här tunikan förra veckan och i ren panik beställde jag hem två extra boxar (utöver de boxarna jag la vid kollektionsmötet i höstas) och det verkar alltså nu som att det är just dessa två som kom nu.
Nu jäklar får ni vara snabba för i dag blir det toooook-shopping!!!
Tunikan kommer från xs-xl (inget linne kom i dag så det får vi vänta lite till på).
Goooodmooooooorning...
27 februari 2012 08:33
  Outfits   

Ny härlig vecka och jag måste bara säga att vilken skillnad det är för mig som nu för tiden är ledig både lördag och söndag (eftersom vi lagt ner butiken i stan).
Underbart att vara helledig på helgen och jag känner mig fullladdad med energi när veckan startar=)

I dag kommer den coola vårjackan upp som jag visade er i går, de coooola lala-jeansen, snygg långskjorta från Vila och en fantastisk fin bolero som jag verkligen rekommenderar. Nu kommer även påfyllning av dunderstorsäljaren "bow" som sålt som tusan varje gång vi haft den;)

Jag har på mig "funky hw denim", "officiel"-linne och suveräna kavajen "pique".
Vååååårkänslor...
26 februari 2012 14:24
  Outfits   

Vi har underbart vårväder även idag, superhärligt i solen... och superkallt i skuggan när det blåser så det gäller att ställa sig rätt;P
Premiärtur med cykeln för mig och lillkillen i dag (jag och dottern cyklade en sväng igår).
Jag har på mig nya vårjackan från Only som kommer in i morgon, en suverän jacka med massa smarta fickor så man har koll på prylarna om man inte vill ha med sig handväskan ;)
Jeansen är "funky hw worn" som kommer in igen här i vår.
Nybeställt...
26 februari 2012 10:21
  Pieces   

Coola stela halsband är helrätt även nu i vår så jag har precis beställt in det här snygga med vacker lite "hamrad" look, pris 129 kr, kommer in nu i veckan.
Döskallearmbandet kommer i maj månad och kostar 99 kr.
  Föregående   Nästa