Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens i studion....
18 januari 2012 08:50
  Outfits   

Det är onsdag och nya härliga plagg väntas idag kl.11.00!!! =)

* Joline har på sig storsäljaren "Happy t-shirt" tillsammans med den nya snygga jeanskjolen "Rasha denim skirt" och "kental tights".

* Therese har idag den nya coola klänningen "Vilma" från Object tillsammans med "New nikoline".
På språng...
18 januari 2012 07:18
  Outfits   

Nu ska jag iväg med sonen till ögonläkaren här på morgonen så det blir Therese och Joline ni får se på dagens bilder (Fanny jobbar i butiken i dag). Ni får bara inte missa den här suveräna OBJECT-tunikan "vilma" som jag har på mig i dag - sååå snygg och underbar att ha på sig!!!
Nu kommer även jeanskjolen som ni röstade fram här på bloggen, en skön stickad tröja och en superfin tunika/långskjorta med fin spetskant nertill.
Shopping-hysteriiiii!
17 januari 2012 20:26
  Butiken   

Ha ha ha, det var heeelt galet mycket kunder i dag i butiken när vi drog igång utförsäljningen!!!
Det var långt över förväntan så vi alla blev nog lite chockade för vi var inte förberedda på att bli såhär nersprugna faktiskt.
Stackars Joline var själv den första timmen sedan kom Fanny ner medans jag var på mina inköpsmöten och jobbade tillsammans med Joline och de hade att göra kan jag lugnt säga.
Jag hämtade barnen som vanligt i dag men fick efter en kvart åka ner till butiken för då kom nästa tokrusch så jag hann uppleva hysterin jag med=D
Kolla bara hur rörigt det ser ut här på bilderna... såhär har det ALDRIG sett ut under de 13 åren jag haft Mandel, det var helt omöjligt att hålla plaggen snyggt vikta och rätt hängda för så fort man blev klar på en sida så var det kaos på nästa ;P
Fantastiskt roligt med all galenskap i dag, jag och Joline var kvar en extra lång stund och röjde och fylllde på med massa massa nya plagg så butiken är nu välfylld till öppningen i morgon igen=D
wiiiihoooeee påfyllning!
17 januari 2012 15:05
  Shopping   

Påfyllning på de populära "Duffy Lina Zip" nu klockan 15.15.
Missa inte dessa!! :)
Inköpsmöte med Vero Moda...
17 januari 2012 14:41
  Shopping   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med både Vero Moda och Pieces och sett massa finfina plagg såklart=)
Jag börjar med att ge er en liten tjuvkik på Vero Moda:s kollektion här som både är för hösten 2012 (aug-okt) och även en omgående kollektion (feb-maj). Härliga stickade plagg, kolla tex in den underbara långkoftan med de stickade färgstarka mönstren i som bara är sååååå cool!!!
Fina feminina plagg för våren nu i härliga färger och skira material. Kaxig kavaj i mjuk kvalitet som kommer i knallig grön som synes och en stark blå (förhoppningsvis kornblått) nu i februari=)
Wiiiihoeeeeee!!!
17 januari 2012 10:23
  Shopping   

Nu kom precis postis med påfyllningen av både "happy"-toppen, EDBLAD-smyckena "heart/star"-armbandet och "courtney"-armbandet!!!
Allt kommer upp nu med dagens plagg kl 11 så var snabba här nu=)
Dagens från webshopen...
17 januari 2012 09:26
  Outfits   

Burrrr vilket ruggigt väder vi har här i Göteborg! Tur att vi har massa nyheter som piggar upp :)

* Fanny har på sig toppen "Sophia Lace" som kommer upp idag och byxorna "Funky HW".

* Therese har på sig den suuuuperfina toppen "Muna" som kommer upp idag och byxorna "Funky Coat HW".
Goodmoooooorning
17 januari 2012 08:40
  Outfits   

I dag är det allt bra mörkt ute och då känner man sig verkligen trött såhär första timmen innan man kommit igång. Jag slet på igår i butiken efter stängning för att få allt klart inför dagens start av utförsäljningen i stan så i dag är jag allt lite seg känner jag ;P
Jag har på mig "funky hw", "officiel"-linne och OBJECT-kavajen "gable" som är med på rean nu=) Smyckena för dagen är favvomodellerna: "join leopard", "leopard"-ringen, "eternity"-ringen, "glow"-ringen, "courtney" och halsbandet "zummu".
Imorgon smäller det!!!
16 januari 2012 20:50
  Butiken   

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi slår igen butiken i stan för gott så i morgon kl 11:00 startar vår stora utförsäljning!!!
Det är förra vårens och sommarens plagg som vi nu toksäljer för: "ta fyra och betala endast för ett"!
Först till kvarn i morgon alltså, varje dag fyller vi även på med nya reaplagg allt efterhand de säljer slut så kika in ofta om ni har möjlighet=)
Tjohoooo!!!
16 januari 2012 14:43
  Shopping   

Nu blir det påfyllning av OBJECT:s suuuuuveräna plånbok "rerun" som sålt som tusan här varje gång den kommit in=)
Nu kommer även påfyllningen på flera efterlängtade EDBLAD-smycken=)
  Föregående   Nästa