Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Skira spetsplagg i vår...
25 januari 2012 12:38
  Shopping   

I vår är det vackra feminina spetsplagg som gäller...
Här får ni ett litet smakprov på vad som kommer från Vero Moda i vår:
Klänningen högst upp till vänster kostar 499 kr (april-leverans) och klänningen/tunkan bredvid kostar 359 kr (kommer i mars).
Den kortärmade toppen kostar 199 kr och kommer i maj.
Linnet kostar 259 kr och kommer i mars.
Dagens från webshopen...
25 januari 2012 10:09
  Outfits   

Tjooohoo löning idag! Perfekt när storsäljaren "Kiwi 91" och fler godbitar kommer upp här kl 11.00 :)

* Fanny har på sig den superfina tröjan "Nina" som kommer upp idag, linnet "Officiel", byxorna "Filipi", halsbandet "Carin", skärpet "Prija" och väskan "Lisse Bag".

* Therese har på sig den snygga toppen "Kiwi 91" som kommer upp i flera härliga vårfärger idag, linnet "Officiel", byxorna "Duffy Lina", armbandet "Courtney", halsbandet "We Necklace" och väskan "Macy Snake".
Goooodmoooorning...
25 januari 2012 08:52
  Outfits   

Kallt kallt kaaaallt och i dag hade jag bilen som inte stod i garaget så det vara bara att skrapa rutorna i kylan ;P Okej, lite mysigt är det också med all den fina vita snön och barnen har ju kul nu när den äntligen har kommit;)
I dag kommer nya färger på vår dunderstorsäjlare "kiwi 91" i vårens nya härliga färger så var med på att fylla på vårgarderoben med suveräna toppar här=)
Påfyllning på alla fina EDBLAD-smycken som vi sålt slut på kommer också bla star/heart-armbanden och nu kommer även örhängena och halsbanden i samma serie, perfekt present till alla hjärtans dag i februari;P
Jag har på mig underbara "funky highwaist denim", "romance"-linnet och coola kavajen "evita" som ska komma in nu i januari igen (dundermodell som vi hade inne i höstas). Smyckena för dagen är "älskad"-berlocker, "join leopard", "leopard"-ringen, "eternity"-ringen, "glow"-ringen, "courtney" och "join leopard"-armbandet som kommer in i dag igen.
Brödbak...
24 januari 2012 17:20
  Övrigt   

Januari månad har vi kört som en lite extra nyttiga månad här med massa härligt god GI-mat ;)
I kväll testar jag ett morotsbröd som jag hoppas även barnen ska gilla här, får se hur resultatet blir om några timmar ;P
Påfyllning!!
24 januari 2012 14:45
  Shopping   

Tjoohooo!
Missa nu inte påfyllningen av den suveräna klänningen "Pilo" 15.15.
Det blir även påfyllning av Officiel serien :)
Inköpsmöte med EDBLAD...
24 januari 2012 13:21
  Shopping   

Nu har jag haft "julafton" här på webshoppen för EDBLAD har varit här och visat sin kollektion ;P
Massa finfina smycken såklart, många favoriter sedan tidigare och även en hel del coola nyehter som kommer in snart.
Ingela Pling Forsman har varit med och designat ett smycke med coola plattor som hängen där titlarna på flera av hennes låttitlar är snyggt ingraverade - perfekt nu när vi närmar oss schlagerperioden här ;P
Halsbandet som jag håller i här är ett kort halsband (i rostfritt stål) med plattor hela vägen runt om som bara var såååååå snyggt och som ligger perfekt i halsen=)
Dagens från webshopen...
24 januari 2012 09:53
  Outfits   

Vilken underbar vinterdag vi har här idag! Vi tänkte ändå ge er lite vårinspiration med dagens nya plagg :)

* Jag har på mig den snygga tunikan "Frappe" som kommer upp idag, strumpbyxorna "Blondon" och halsbandet "We Necklace Large".

* Fanny har på sig den nya toppen "Malaga" som kommer upp idag, tubscarfen "Novalee", linnet "Officiel" och byxorna "Duffy Lina"

* Therese har på sig toppen "Maki 3/4" med linnet "Officiel Bird", den nya scarfen "Novalee" och byxorna "Funky HW".
Godmoooooorning...
24 januari 2012 08:37
  Outfits   

Brrrrr, det är kallt här nu när vintern även kommit till oss Göteborg. I dag kommer en härlig blommig vårtop som får en efter vårsolen ;P Nu kommer även en skön collegetröja i cool oversizemodell, fin partyväska (mindre än den som kom i går) och lite annat smått och gott. OM postis kommer innan 11 så kanske vi tom får upp den efterlängtade "vilma"-dress men det vet jag inget om än;)

Jag har på mig suveräna "funky wow" som ni bara inte får missa nu när vi äntligen fått in dom igen (en dunderstorsäljare här), "text"-top, "read"-skinnjackan och "zummu"-halsbandet.
Påfyllning...
23 januari 2012 14:50
  Shopping   

Den underbara plånboken "Rerun" har kommit in igen så alla ni som missat den... Var med kl.15.15 för då blir det påfyllning!!! =)
Sista rea-veckan!!!
23 januari 2012 12:16
  Shopping   

Passa på att shoppa loss nu på rean här på webshoppen för på söndagkväll plockar vi bort allt!!!
Det är fortfarande 50 % som gäller (på ordinarie pris).
Det är även sista veckan som vi har öppet butiken i stan så när det gäller alla er som väljer att ta hämtasordrar så är det sista dagen IDAG tom kl 15:00 att lägga en order på detta sättet.
  Föregående   Nästa