Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Psssssst...
28 november 2011 10:28
  Pieces   

Måste bara tipsa er om att komma ihåg att bunkra upp med fantastiska "kental"-modellen i både strumpbyxor och leggings nu inför vintern. Vi har ju sålt heeelt galna mängder av dom (jag har dom själv och kan verkligen rekommendera dom) och de tar slut snabbt men nu såg jag att vi har kvar dom från förra veckans påfyllning så passa på att fylla på garderoben med dom för det är inte alltid jag kan efterbeställa dom nämligen ;P
Dagens på tjejerna...
28 november 2011 09:55
  Outfits   

Härlig dag utan regn! Det händer ju inte så ofta numer att det är uppehåll... =)

* Joline har på sig nya toppen "Rosa", linnet "Officiel Long Tank" och byxorna "Funky Highwaist" i ny färg.

* Fanny har på sig tunikan "Tania" som kommer upp idag, linnet "Officiel Long Tank" och strumpbyxorna "New Nikoline".

* Therese har på sig nya rosettoppen "Naath", linnet "Officiel Long Tank" och "Funky Highwaist" i ny färg.
Goooodmooooooorning...
28 november 2011 09:01
  Outfits   

Ja i dag lär det bli storshopping för nu kommer äntligen de efterlängtade rosa och den nya turkosa funky hw och de är bara sååååå snygga!!!
Nu kommer även mina nyblivna favvobyxor som jag har på mig i dag = haremsbyxorna från VM som jag VERKLIGEN rekommenderar!!!
Nu kommer även en skön fin bastop med resår nertill, cool finstickad tröja med rosett i nacken, superfin tunika från SOYA och fint halsband med stjärna som hänge.

Jag har på mig "castle"-byxorna, "officiel"-linne och coola kavajen "gable" som jag verkligen rekommenderar Smyckena för dagen är "me and you"-halsband, "join snake", "join leopard", "matt block", "glow ring"och "eternity"-ringen.
December-jeans...
27 november 2011 19:12
  Only   

Nu i december så kommer det in en ny modell på jeans/jeansleggings från ONLY som kommer i både jeansblått och svart som många av er efterfågat=)
Det är en mjuk skön stretchkvalitet som sitter suveränt på, priset är 299 kr och de kommer alltså in nu innan jul=)
Första advent...
27 november 2011 13:43
  Outfits   

Ja i dag är det första advent och solen skiner från en blå himmel just nu, för en stund sedan regnade det men nu är det en vacker höstdag ;P
Lite skillnad mot förra året då det var liiite kallare ;P
I morse var jag med dottern hos läkaren för hon har tyvärr fått med sig en liten ful Thailandspresent i form av en bakterie som gett henne infekterade sår så nu får hon äta pencilin i 10 dagar, hon mår dock bra så jag hoppas bara att såren torkar ut snabbt här nu.
Jag har varit och tränat på gymmet nu för en halvtimme sedan så nu känner jag mig lagom mör här också;P

I dag har jag på mig fantastiska "summer breeze" som jag VERKLIGEN remommenderar, har ni inte redan köpt vår storsäljare så gör det nu - såååå fin och underbar att ha på sig. Jag har på mig ett grönblått "officiel"-linne under och de slitna "funky highwaist" till.
Hoppas ni får en skön söndag i dag med härlig adventsfika)=
VILA-plagg på väg...
27 november 2011 10:08
  Vila   

Nu i veckan kommer den här snygga kavajen från VILA in i svart och grått. Det är en fin mjuk bomullskvalitet med nätta blanka detaljer vilket ger det där lilla extra, pris 349 kr.
Nu i december väntas det in massa finfina plagg bla dessa sköna tunikor, den vänstra kostar 249 kr och den högra kostar 299 kr.
Den coola oversizetoppen kommer också nu i december och kostar 249 kr.
Julskyltning...
26 november 2011 08:42
  Butiken   

Elina har julskyltat fönstret nu lagom till adventshelgen och det var verkligen superfint (det var lite svårt med ljuset så jag fick inga bra bilder på hela fönstret åt er tyvärr).
I dag är det långlördag så vi har öppet 11-16 och nu jobbar Fanny sin första lördag (tillsammans med Lisa) för själv ska jag baka pepparkakor med barnen och min mamma idag ;P
Hoppas det kommer många shoppingsugna kunder till Mandel i dag, som alltid så tipsar jag om att starta med julklappsshoppingen i tid så man slipper stressa dagarna innan julafton =)
Adventsfint...
25 november 2011 13:33
  Shopping   

Jag känner att jag ligger lite efter i mina förberedelser inför adventshelgen men nu hann jag in en sväng på fantatstiska "Grönbergs Interiör" på väg till butiken (kolla deras sida: http://gronbergsinterior.blogg.se)
Jag har nu köpt vackra spets och sidenband till adventsljusen som jag ska göra fina nu i kväll (hoppas jag) och i morgon ska jag och barnen till min mamma för att baka årts pepparkakor så vi har adventsfikan klar (lussebullarna var min mamma snäll och fyllde vår frys med innan vi åkte;P).
Ska hinna en sväng och köpa vackra blockljus nu också hoppas jag;)
Hur går det för er med adventspysslandet?
Nu är vi samlade igen!!!
25 november 2011 10:23
  Outfits   

Det är fredag och hela gänget är samlade för en dagens!

*Jag har på mig den nya kavajen "driven", "genner"-linnet och "funky wow coated".

* Therese har på sig den söta "summer breeze cape" som kommer upp idag och "funky wow".

*Fanny har den läckra "bellas"-klänningen och "kental tights".

*Joline har på sig den nya fina klänningen "request" och "funky high".

*Elina har "gli skirt", "officiel 3/4", "new nikoline tights" och den snygga västen "anais".
Vi startar med pepparkakor...
25 november 2011 08:39
  Outfits   

Härligt att vara tillbaka på jobbet och träffa hela gänget igen=)
Nu ska vi ha adventsfrukost med finfina pepparkakor från Lasse Maja och komma i rätt julstämninng;P
I dag har jag på mig en ny "kavaj" som kommer i dag som jag verkligen rekommenderar "driven" heter den och kommer i svart, mullvad och kornblått. Jag har på mig "officiel"-linnnet, "genner"-linnet och suveräna "funky wow coated".
  Föregående   Nästa