Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Godmoooooorning
25 oktober 2011 08:46
  Object   

I dag är det shopping som gäller för nu kommer äntligen de kornblå jeansleggingsen från Pieces. Modellen är "funky heavy wash" så det är en lite kraftigare denimkvalitet så man kan ha dom även när det är lite kallare ;)
I dag kommer även nya coola leggings som är perfekt till alla kommande fester (det är de svarta jag har på mig här i kaxig animalprint). Nu kommer även en underbar tunika med skira spetsdetaljer upptill, den fina tubsjalen med lite glittrande blomprint som jag visade här förra veckan och en heeeelt underbar oversizetröja från VILA som ni bara inte får missa = "kaktus"-modellen som vi haft inne tidigare=)

Jag har på mig leggingsen "salcha", "officiel long tank 2" i petrol och underbara långkoftan "transform".
Efterlängtade påfyllningar...
24 oktober 2011 14:55
  Shopping   

Var med nu på webshoppen om ca 20 minuter för nu kommer massa efterlängtade påfyllningar...
Toppen "miranda" som sålde som tusan förra veckan när den kom in, chang chinos, "officiel l/s", cleave 5 p i svart och EDBLAD-smycken är det som kommer upp alldeles strax =)
Snaaaark...
24 oktober 2011 13:12
  Butiken   

I helgen har någon roat sig med att "hänga" sig i vår Mandel-skylt som sitter utanför butiken i stan så den hade nästan lossnat helt från fasaden=(
Vi var nere nu på lunchen och plockade ner skylten så får vi hoppas att Kalle kan banka till själva fästet så vi inte behöver beställa en helt ny...
Liiiite trött blir man ju måste jag erkänna!
Dagens på tjejerna...
24 oktober 2011 10:03
  Outfits   

Här kommer en solig dagens från webshopen!

* Therese har på sig nya boleron "Shimmy Folio", klänningen "Elves Dress" som kommer upp idag, strumpbyxorna "Blondon Tight", örhängena "Hermine" och halsbandet "Electra Must".

* Fanny har på sig "Cassandra" i en av de nya färgerna som kommer upp idag (kommer även i cerise), linnet "Officiel Tank Top", byxorna "Funky HW" och halsbandet "Electra Must".

* Joline har också på sig nya boleron "Shimmy Folio", "Officiel Long Tank", jeansen "Duffy Lina" och "We Necklace".
Godmoooooorning
24 oktober 2011 08:32
  Outfits   

Ny härlig vecka och i dag kommer äntligen den efterlängtade "cassandra"-toppen in från OBJECT i petrolblå och ceris - såååå fina=)
NU kommer även skön oversizetröja i collegekvalitet med coola print på, superfin bolero med lite skimer i, underbar stickad oversizetröja som man bara vill gosa in sig i och ett coolt partylinne/tunika.
Jag har på mig "cleave 5 p coated", "officiel"-linne, !lace love" och smyckena för dagen är "me and you"-halsband, "nine life", "join snake", "join leopard", "matt block", "glow ring"och "eternity"-ringen.
Nybeställt...
23 oktober 2011 19:37
  Only   

Ja ni har väl märkt nu att poncho verkligen är hett i höst och vinter =)
Vi har ju haft in massa olika modeller på ponchos sedan augusti månad och de säljer verkligen som tusan ;P
Nu har jag precis beställt in den här gosiga med "skinn"-spänne vid polokragen som en snygg detalj.
Med lite tur kommer den in redan nu i veckan, psis 399 kr =)
Höstlunch...
23 oktober 2011 14:53
  Övrigt   

Vi har en vacker höstdag här i Göteborg i dag med strålande sol från en klarblå himmel och en härligt lagom kylig temperatur...
Jag och dottern har haft vår vanliga söndagsträning (hon har ju sin dans där jag tränar på gymmet) och vi avslutade med härlig vattenmassage =)
Till hösten är det verkligen så gott med en värmande soppa så i dag blir det en basilikadoftande linssoppa till lunch här hemma.
Den står och puttrar på spisen nu så om fem minuter är det dags att smaka på den=)
VILA-plagg på väg...
23 oktober 2011 09:05
  Vila   

Det fortsätter komma in massa finfina plagg nu i höst (helt otroligt bra kollektioner har det varit i år måste jag säga).
Här är lite godbitar från VILA som dyker upp närmsta veckorna:
Superfin cardigan till vinterns alla fester, pris 399 kr.
Cool partytop för 199 kr.
Skön tisha med coolt print, pris 179 kr.
Supersnygg oversizetröja, pris 349 kr.
Tyck till...
22 oktober 2011 17:33
  Vila   

Nu är höstkylan här och ni är många som frågar efter fler stickade plagg. Den här koftan från VILA kostar 249 kr och görs i svart, petrol och en färg till (creme eller grå tror jag det var). Det är omgående leverans här.
Gillar ni den eller ej, var gärna med och tyck till här om ni vill att jag ska ta in den eller ej.
Soft lördag...
22 oktober 2011 12:31
  Outfits   

I dag är jag ledig så det här är min första vecka på två och en halv månad som jag bara jobbar en 5-dagars-vecka ;p Såååå härligt att bara softa och ta det lugnt (det blev ju sent i går också... ;P).
Nu ska jag iväg med dottern till simskolan så hon får köpa sitt efterlängtade simborgarmärke (vi var i simhallen i onsdags och då simmade hon 200 m ;P).
I eftermiddag får vi kompisar över på fika så jag tänkte fixa lite hembakat här efter lunch, får se om jag lyckas få till något ;p
Har på mig underbara koftan "alison" som jag verkligen rekommenderar och sköna "funky highwaist".
Hoppas ni också får en härlig lördag nu=)
  Föregående   Nästa