Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Dagens från webshopen...
25 augusti 2011 09:59
  Outfits   

Therese har på sig toppen "Cassandra" som vi väntar påfyllning från och jeansleggingsen "Funky Highwaist Denim". Evelina har på sig toppen "Mico Shirt Coco" som kommer upp idag kl 11 "Camy Chinos" och den nya färgen rost i "Officiel Long Tank" som kommer upp idag kl.11. Lina har på sig "Mico Shirt Mimi" som också kommer upp idag kl 11, jeansen "Luca Straight Jeans" och "Officiel Tank Top.
Gissa vad som kommer i daaaag!!!
25 augusti 2011 08:38
  Outfits   

Wiiiihhooooee - nu kommer de superfina mobilväskorna i höstens fina färger: blå, röd, rosa och cognac - sååå coola i mjukt fin skinn (179 kr). Nu kommer även den undebara långkoftan som jag tipsade om här på bloggen förra veckan, jag tog den själv direkt som ni ser här ;P

Jag har på mig underbara "soso" leggings (som snart kommer in igen), "officiel long tank"-linnet och nya suveräna långkoftan med avtagbar polokrage "transform" - rekommenderas verkligen!!!
Höstinspiration...
24 augusti 2011 15:13
  Outfits   

Lina har på sig "Filipi Slim Jeans 8154", tröjan "Work Knit Dress", skinnjackan "Align Leather Jacket" och mössan "Irma Fur Hood".
Evelina har på sig jeansleggingsen "Funky Fiesta High Leggings", Officiel Long Tank", koftan "Stanny True Knit Cardigan", jackan "Therma Jacket" och halsduken "Holda Scarf".
Therese har på sig jeansen "Up-c -Light Jeans", koftan "Ruth Knit Cardigan", jackan "Taki2" och halsduken "Holda Scarf".
Påfyllning kl 15.15...
24 augusti 2011 14:25
  Övrigt   

Idag kl 15.15 kommer det påfyllning på de orange "Funky Highwaist" och smycken från Edblad.
En dagens från webshopen...
24 augusti 2011 09:36
  Outfits   

Therese har på sig "Boba Poncho", "Funky Highwaist 111" och "Officiel Long Tank". Lina har på sig "Filma", "Cleave 5 Pocket Twill" och "Officiell Long Tank". Evelina har "Funky Super", halsbandet "Danni" och toppen "Fellini" som kommer upp idag kl. 11.
Godmorgon
24 augusti 2011 08:36
  Outfits   

I dag har vi en gråmulen dag så man får verkligen mysiga höstkänslor här =)
Perfekt dag att inviga nya gosiga långkoftan från OBJEct som kom förra veckan "stanny" och jag kan verkligen rekommmendera den - en favvo direkt!!!
Jag har suveräna jeansleggingsen "funky highwaist 11" som vi säljer som tusan av nu, älskar verkligen alla coola färgerna som finns nu=)
Linnet "iconic" har jag under långkoftan och till det nya ascooola halsbandet som kommer upp i dag "danni" som är helrätt nu - en riktigt dunderstorsäljare hos Pieces.
Jultomten kommer tidigt i år...
23 augusti 2011 18:50
  Object   

Fick just nu ett sent sms från underbara OBJECT-säljaren att hon lyckats fixa fram TRE BOXAR AV CASSANDRA-TOPPEN till mig =D
Det är för bra för att vara sant nästan...
Toppen sålde ju slut på bara några minuter när den kom in sist så nu jäklar får ni vara snabba när den kommer in igen i veckan (förhoppningsvis på torsdag).
VILA-plagg september...
23 augusti 2011 15:38
  Vila   

Det är en underbar höst vi går till mötes med massa fina plagg i både härligt knalliga färger och enkla klassiska färger såsom svart, grått, mullvad och grått.
Den översta spetstoppen här vet jag att vi är sååååå många som längtar efter. Jag visade den från kollektionsmötet i Stockholm och då var ni många som blev tokkära i den (precis som jag), nästa månad kommer den alltså in och priset är 299 kr.
Den coola chiffontoppen kostar 249 kr och känns som en skön färgklick när höstmörkret väl är här.
Ponchon "trible" är det också som längtar efter vet jag och denkostar 349 kr. Coola stickade koftan/ponchon bredvid kostar 499 kr och är bara sååååå fin =)
Påfyllning kl.15.15...
23 augusti 2011 14:37
  Övrigt   

Det kommer påfyllning på Edblads smycken och de tuffa byxorna "Cubu Coated New Jeans" nu kl. 15.15 ;P
Frys inte i höst...
23 augusti 2011 13:03
  Only   

Det kommer in massa sköna stickade plagg nu till hösten...
Den mönstrade kostar 499 kr och den grå bredvid kostar 299 kr. Långkoftan med de coola patchdetaljerna på armbågen kostar 399 kr.
Den högst upp till höger kommer i oktober och de tre andra kommer i september månad.
  Föregående   Nästa