Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Jeansleggings i augusti...
21 juli 2011 12:52
  Pieces   

Jeansleggings och riktiga jeans fortsätter starkt till hösten.
Här är fyra favoriter från Pieces som kommer in nu i augusti månad:
Den vänstra högst upp kostar 379 kr och dem bredvid kostar 349 kr.
De nedersta är storsäljarna som kommit in även den här månaden funky highwaist i ljus och mörkare blått (som jag har själv och VERKLIGEN rekommenderar), pris 329 kr.

... har vi dundertur så kommer funky highwaist nu i juli i en ascool petrol oxå och då får ni vara snabba för den får ni bara inte missa ;P
Obokad dag...
21 juli 2011 12:30
  Ledig   

I dag har jag och barnen en lugn heeelt obokad dag så vi bara softar och tar det lugnt här hemma =)
Lite halsvolig dag så jag njöt just av en kaffe i solen men nu ska jag fixa lite bilder till er här på kommande jeansleggings så nu blir det en timme vid datorn innan det är dags att fixa lunch här =)
En dagens på Evelina..
21 juli 2011 09:46
  Outfits   

Evelina har på sig tunikan "Lotas Tunic" som finns på rean och under har hon shortsen "Funky Highwaist Shorts 2" och mobilväskan "Prima Leather Phone Bag" ;P
Tadaaaaa...
20 juli 2011 18:49
  Vila   

Här är "dagens snackis" på bloggen ;P
VILA:s supercooooola pälsjacka som kommer in till oss i augusti månad, pris 899 kr.
Jag lääängtar redan nu så det gör inget om det blir lite kyligare när jag vet att jag får gå och gosa in mig i den här i höst ;)
Det kommer även in en ascool skinnjacka nu från VILA i mjukt superfint skinn i kaxig feminin modell som ni bara inte får missa, jag har redan gjort plats i garderoben här även för den ;P
Tre dagens från webshoppen...
20 juli 2011 15:55
  Outfits   

Ja idag tog jag en sväng förbi webshoppen då det blev lite jobb för mig att göra här så barnen fick hänga med också ;P

Jag tog den nya coola långskortan "dona" som kom i dag -rekommenderas VERRKLIGEN!!! Jag har halsbandet "tango" till och skärpet "enya" i midjan som markerar snyggt. Smyckena för dagen är örhängena "hogan wood" som blivit en ny favvo för mig, armbandet "vilda", "join leopard" (såklart) och ringen "leopard".
Hej hopp, ha en skön onsdagskväll nu alla underbara Mandel-människor =)
En dagens på Evelina..
20 juli 2011 10:36
  Outfits   

Evelina har idag den nya skjortan "Dona Long Shirt" som kommer upp snart och till det har hon matchat med jeansshortsen "Naya Denim" ;P
Pälsvästar...
20 juli 2011 10:10
  Only   

Ni är många som längtar efter höstens trendplagg - pälsvästen =)
Dessa två kommer in till oss nu i starten av hösten.
Den vänstar kommer i augusti och kostar 399 kr.
Den högra kommer i september och kostar 599 kr.
Sommarkväll...
19 juli 2011 21:02
  Outfits   

Nu har vi precis grillat (som typ 90 % av Sverigen befolkning verkar göra i dessa tider ;P) och ätit härlig quinoasallad till det;P
Ljum skön sommarkväll har vi nu och även om det är långt kvar av sommaren så märker man ändå att det är liiiite mörkare ute redan nu, härligt tycler jag för hösten kan var riktigt mysig också =)
Jag var ju en sväng på webshoppen tidiagre i dag och passade på att få med mig lite av alla nyheter som komit medans jag var borta.
Först på var såklart fina hoodisesen som kom förra veckan, älskar verkligen alla fina färger som den kom i. Jag valde den rosa själv och den här kan jag verkligen rekommendera - "sofi contrast hood" heter den=)
Julafton...
19 juli 2011 19:34
  Shopping   

Ja det är mycket som ska hinnas med nu när man är hemma igen =)
Jag svängde ju förbi en snabbis på webshoppen och plockade bla med mig hem de plagg som ska fotas i morgon så jag ska kunna skriva klart texterna nu hemifrån här i kväll.
Det är sååååå mycket snyggt som kommer upp i morgon bla vår absoluta storsäljare av jeans från VILA (i butiken i stan) som ÄNTLIGEN kommit in igen - submit-modlelen som är heeeeelt grym!!!
Nya långa linnen med spetskant nertill i härliga färger, cool feminin tunika från SOYA, den snygga långskjortan från VILA som jag tipsade er om häromdagen (jag tog den själv direkt) och lite annat smått och gott =)
Inköpsmöte med Pieces...
19 juli 2011 14:44
  Pieces   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med Pieces inför oktober/november och det var sååååå mycket snyggt!!!
Kolla tex in den coola pälsvästen i svart jag har på mig här den var bara sååå grym, det är päls framtill och stickad kvalitet i ryggen så den blir väldigt nätt i modellen.
Kaxigt halsband som ser ut som en krage vilket blir supercoolt, löskrage är en trend som syns i många modereprortage och då är ju detta halsbandet verkligen helrätt =)
  Föregående   Nästa