Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Mors Dag Tips...
24 maj 2011 14:10
  Shopping   

På söndag är det ju Mors Dag (en av de ABSOLUT viktigaste dagarna på året... ;P).
Smycken och sjal brukar vara toppenbra presenttips och i dag kl 15:15 kommer nya påfyllningen av EDBLAD-smyckena så jag tänkte bara passa på att tipsa om dessa för det är ju toppenbra Mors dag Tips verkligen =D
OBJECT-klänning på väg...
24 maj 2011 12:53
  Object   

Nu är den här fina festklänningen från OBJECT på väg till oss. Vacker feminin modell med pärldetaljer upptill och små fina spetsdetaljer som ger det där lilla extra. Har vi tur kommer den innan helgen alt. början av nästa vecka. Priset är 499 kr.
Blåsig dagens på tjejerna...
24 maj 2011 10:22
  Outfits   

Emmelie har på sig byxorna "Malou Mix Pants", linnet "Rodeo" och kavajen "Zakka". Evelina har på sig strumpbyxorna "New Nikoline Tights", tunikan "Lotas Tunic" och bältet "Enya Slim Leather Belt"
Fråga först...
24 maj 2011 09:58
  Övrigt   

Nu får ni fråga först... Om plaggen alltså! Från och med idag så ändrar vi rutinerna för nya plagg lite. Vi kommer lägga ut plaggen ca 10.40 men utan köpknappar. Detta för att man ska kunna titta och fråga i lugn och ro. Vid 11.00 så kommer alla köpknappar för nyheterna samtidigt.
Godmoooooorning...
24 maj 2011 08:53
  Outfits   

I dag blåååser det verkligen så det tog ett tag innan vi fick till dagens foto här ;P
Solen skiner iaf och det är alltid härligt, hoppas solen är kvar till min lediga dag i morgon också, vore sååååå skönt =)

Jag har på mig underbara "cleave 5 p 163", och nya OBJECT-linnet som kom in igår "hot tunic" som jag verkligen rekommenderar. Smyckena för dagen är "cornelia" (som ännu inte kommit), "join leopard", "mercury", "vexa", "glow"-ringen och "eternity".
Tyck till...
23 maj 2011 19:08
  Only   

ONLY gör den här fina spetsboleron som kommer i svart, vitt och creme. Modellen är jättefin men priset är 399 kr så jag vill gärna höra vad ni tycker om den, är den värd sitt pris tycker ni?
Gillar ni den eller ej, var gärna med och tyck till här om jag ska ta in den eller ej =)
Påfyllning av "stone"-tunikan...
23 maj 2011 17:02
  Only   

Nu kom påfyllning av tunikan för 99 kr som sålde slut i flera färger och storlekar fredags...
Rekommenderas verkligen så kika in på webshoppen =)
Inköpsmöte med OBJECT...
23 maj 2011 15:51
  Object   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med OBJECT och beställt in härliga sensommarplagg och höstplagg =)
Kavajen jag har på mig är heeelt grym och den kommer lagom till julfesterna i november ;P
Jeansjackan kommer in i augusti (tror jag det var) och det coola transparenta mönstrade linnet var det nog julileverans på och dessa rekommenderar jag verkligen!!!
Stickat i sommar...
23 maj 2011 12:55
  Vila   

Vår underbara svenska sommar är ju fantastisk och vi vet ju att den även kan bjuda på lite småkyliga dagar och kvällar i bland ;P
Jag har därför beställt in lite härliga stickade plagg även till sommaren, spana tex in ponchon här som bara är såååååå snygg!!!
Ponchon kommer i juli och kostar 499 kr.
Cardigan kommer i juni och kostar 549 kr.
Shoppingtips...
23 maj 2011 12:22
  Pieces   

Nu är ju sommarvärmen här (eller nästan iaf ;P) och nu är det dags att fylla på garderoben med bra 3/4-leggings och framförallt de vita springer ju i väg...
Vita håller ju oftast max en säsong sedan blir de lätt urtvättade (eller fläckar som inte går bort... typ rose´) så passa på att fylla på sommargarderoben med suveräna modellen "edita 3/4" som jag själv redan har tre par av så de ska hålla hela säsongen ;P
  Föregående   Nästa