Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Tyra-kavajen kommer i daaaag!!!
24 februari 2011 10:17
  Ichi   

Nu kom precis postis med den efterlängtade "tyra"-kavajen (som jag har på mig i dag) i svart!!! Var med här runt 11-snåret då kommer den upp tillsammans med dagens nyheter...
Godmorgon...
24 februari 2011 08:49
  Outfits   

I dag kommer äntliiiiigen både vita och röda "cleave 5 pocket" in och det känns verkligen såååå vårfräscht med dessa färger nu =)
I kväll ska vi ha mysig Mandel-kväll här allihopa och det är än så länge bara jag och Kalle som vet vart vi ska så vi har ett nyfiket litet Mandelgäng här i dag ;P

I dag har jag på mig nya "cleave 5 pocket" som kmme rin i dag, "officiel".linne, "tyra"-kavajen (som snart kommer in igen), sjalen "elise2 och mobilväskan "prima leather". Smyckena för dagen är "nosy", "mala","vexa" och örhänget "too leaf".
Är ni beredda...
24 februari 2011 07:31
  Vila   

I dag kommer äntligen "cleave 5 pocket" i rött OCH i vitt!!!
Nu kom påfyllningen...
23 februari 2011 16:48
  Vila   

Passa på att fyll upp garderoben med VILA:s suveräna "officiel"-serie... Nu kom storsäljarna "officel long tank" och "officiel long l/s" i fler färger och storlekar så kika in på webshoppen och fyll på med suveräna basplagg!
En dagens på språng...
23 februari 2011 14:23
  Outfits   

Nu ska jag åka och hämta barnen lite tidigare från skolan eftersom jag har varit ledig så ska vi unna oss en liten onsdagsfika tänkte jag ;P
Har på mig suuupersköna Vila-tröjan "sunplay" som jag verkligen rekommenderar, jeansleggingsen funky elastic.
Skön vardagsklädsel som man slipper frysa i nu när vinterkylan envisas med att hålla i sig ;P
Wiiiiihooooe - den är på väg till oss!!!
23 februari 2011 13:48
  Shopping   

Fick precis nu besked från Soya att det är en box på väg till oss nu av den här klänningen som sålde slut på mindre än två timmar i dag =D
Jag har fått tag på fler..
23 februari 2011 12:16
  Ichi   

Kavajen "tyra" har vi ju sålt som tusan av i just svart (har den själv och rekommenderar den verkligen).
Nu har jag precis lyckats få tag på en till omgång av just den svarta så med lite tur är den här redan i morgon så var snabba här då alla ni som missade den sist ;P
En dagens på Emmelie...
23 februari 2011 09:47
  Outfits   

Nu ska Emmelie strax in i fotostudion för att fota dagens plagg, idag kommer äntligen långkoftan som många har väntat på, påfyllning av "Ultimate Exclusive Highwaist" och såklart massa annat fint, så var med här runt 11 som vanligt;P

Emmelie har på sig tunikan "Lotas" som kommer idag och "Funky Heavy Wash".
Lediiiiiig dag...
23 februari 2011 08:22
  Ledig   

I dag fick vi äntligen till det så jag fick mig min lediga dag (eftersom jag jobbar lördagar) så nu slapp jag en 6-dagars-vecka igen ;)
Therese jobbar på webshoppen tillsammans med Emmelie, Jacob och Anna (och Kalle såklart) så de ska nog hinna med allt utan mig i dag.
I går förberedde jag alla produkttexterna till dagens fotning så nu ska jag bara ha det lediiigt.
Planen för dagen är träning, en sväng till återvinningen med bla allt julpapper (det visar när jag var där sist va´...;P) och förhoppningsvis ska jag få tag på en tid till fotmassage (som jag fick fick i födelsedagspresent av min lilla mamma).
I dag kommer bla den efterlängtade låååångcardigan från VILA, den mönstrade tunikan/klänningen från SOYA som jag visade er på bloggen i går och härliga vårjackor.
Ha en toppendag, ni får se Emmelie i en dagens snart för jag sitter och skrotar i myskläder och njuter av mitt morgonkaffe och choklaaaaad=)
Marble kommer i daaaaag!!!
22 februari 2011 14:20
  Shopping   

NU har äntligen postis kommit med marble OCH långvästen "always" (som jag har på mig i dag)!!!
Vi ska bara räkna igenom allt och lägga in plaggen i systemet så kl 15:15 får ni vara snabba här för då kommer äntligen den efterlängtade påfyllningen!!!
  Föregående   Nästa