Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
En dagens på Emmelie...
19 januari 2011 09:20
  Outfits   

Emmelie har på sig nya klänningen "Sonic" som kommer upp idag, "Vimmel Necklace" och "Funky Fair".

Idag kommer det bland annat upp en kjol, en supersnygg trenchcoat, påfyllning och nya färger på "Gotic Dress" och lite annat smått och gott. Så var med här runt 11 när dagens plagg kommer upp.
Ledig dag...
19 januari 2011 08:04
  Ledig   

I dag har jag min lediga dag (eftersom jag jobbar lördagar) så nu har precis Kalle åkt i väg med barnen till skolan och jag ska njuta av låååång frukost med tre nya modetidningar som jag inte hunnit läsa ännu =)
I dag kommer äntligen den efterlängtade "hängsle-klänningen" från OBJECT in och den är bara såååå snygg, Maria provade den i går och den är kanooooon =D En ny cool kjol från ONLY kommer i dag också och lite annat smått och gott så var med här runt 11-snåret som vanligt =)
"Fråga Kalle"
18 januari 2011 17:32
  Övrigt   

Ja i morgon är det då äntligen dags för er kära Mandel-människor att få er en egen stund med Kalle här på bloggen =)
Ni som hängt med här länge vet att vi lite då och då släppt lös Kalle här på bloggen då han gett er lite kul info och statistik.
I morgon har ni alltså chansen att ställa era frågor till honom så börja klura redan nu så ni är redo när väl "Kalle"-inlägget dyker upp här ;)
Väskorna kommer i daaaaag!!!
18 januari 2011 14:24
  Shopping   

Nu får ni vara beredda vid datorn för nu har alla väskorna kommit in som sålde slut snabbt som tusan förra veckan =)
Vi ska bara räkna igenom alla och lägga in dom i systemet så kl 15:15 läggs de upp här på webshoppen =)
Först till kvarn är det som gäller nu... ;P
Snaaart kommer vår storsäljare in...
18 januari 2011 11:59
  Object   

Fick just besked av OBJECT att vår storsäljare "gli" kommer att komma in i februari månad. Jag vet att ni är många som väntar på dessa och jag, Emmelie och Maria har ju dessa själva och vi kan ju verkligen rekommendera dom =)
I dag smäller det...
18 januari 2011 09:28
  Outfits   

I dag blir det premiär för Soya-kläderna så det blir fem nya modeller som ni får kika på nu. I dag kommer även den efterlängtade nättröjan som jag hade på mig i lördags och även... OBJECT-KJOLEN!!!
Jag har på mig supersköna jeansleggingsen "ultimate exclusive", "offciel"-linnet och nya tröjan "big apple", "hogan"-örhängen och halsbandet "jasseline".
Göteborgsordrar...
17 januari 2011 14:51
  Butiken   

Nu har jag precis kört ner alla helgens hämtasordrar till buitken och man kan väl lugnt säga att det vara en heeeel del reashopping som lagts av Göteborgskunderna...
Här på webshoppen plockas och packas det i glödande fart för att få allt klart så vi får i väg era ordrar i dag. Kalle kommer att få köra i väg de sista säckarna direkt till postkontoret i kväll då de har senare tömning där ;P
Ett "dasch-mirakel"...
17 januari 2011 12:38
  Ichi   

Fråga mig inte hur men... DASCH-KJOLEN KOMMER IN IGEN!!!
Ichi-säljaren maialde mig och sa att de hade fått tag på tre boxar till i bägge färgerna som nu är skickad till oss så den ska komma närmsta dagarna =)
Godmorgon...
17 januari 2011 10:16
  Outfits   

I dag är jag verkligen trött och allmänt småsliten, hade superstrul med strömmen hemma i går så den gick en gång i timmen så man fick ha en ficklampa med sig och dra på jordfelsbrytaren med jämna mellanrum. Eftersom man var orolig för kyl och frys så tog det ett en bra stund innan jag somande så sista gången jag var nere och slog på den var efter ett i natt, vid lunch kommer iaf elektrikern till oss så får vi hoppas allt slöser sig.
Nu har jag precis varit med lillkillen hos ögonläkaren och det var en rejäl prövning för han fick ögondroppar som svider som tusan så det var INGET roligt besök alls så nu är vi lite slutkörda här :(

Emmelie fotas i studion nu, det blir endast två nyheter i dag för att vi ska hinna med alla reordrar som smattrat in sedan vi sänkte rean i fredags så här jobbas det i superfart. Jacob är äntligen frisk och tillbaka så nu ska det gå undan här =)

Jag har på mig "funky elastic", "officiel"-linnet, "whisper tunic" och skärpet "edwina double waist".
Emmelie har på sig nya vårkavajen som kommer upp idag "tyra", "officiel"-linnet och "funky elastic".

... det har varit problem med att lägga kommentarer här på bloggen men Kalle jobbar på att lösa detta så ha lite tålamod men fortsätt testa så funkar det nog snart =)
Måndagsplaner...
16 januari 2011 22:16
  Övrigt   

På måndagmorgon är jag med lillkillen hos ögonläkaren så det blir därför senare blogginlägg här än vanligt ;)
Emmelie fotas i nyheterna som läggs upp och jag tror de bör vara uppe runt 11-snåret som vanligt.
Premiär för Soya blir det först på tisdag men den som väntar på något gott...
  Föregående   Nästa