Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
God Jul...
24 december 2010 12:11
  Outfits   

Nu har barnen öppnat sina paket som låg i julstrumporna här på morgonen och vi har ätit första premiärskivorna av julskinkan som Kalle gjorde klart i natt ;)
En liten trist grej är väl då tyvärr att lillkillen kräktes i går morse och nu gjort det även den här morgonen så vi är lite orsäkra på vad vi vågar göra här i dag.
Egentligen så ska ju syrran med familj och min mamma komma hit på julbord m.m. idag och bo här över helgen men just nu vet vi inte vad vi ska göra tyvärr. Jag mår bra (proppar i mig vitpeppar och lite whiskey) men min pappa och Kalle går med lite mullrande magar och sjukvårdsupplysningen vågar ju inte direkt säga vad som är bäst just nu, ingen vinterkräksjuka iaf eftersom det bara varit en omgång på morgonen...
Hoppas dock på en mysig julafton ändå här med eller utan gäster, vi får göra det bästa av situationen helt enkelt ;)
EN RIKIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA NU!!!
God Jul...
23 december 2010 17:01
  Övrigt   

Jag vill redan nu passa på att önska alla er söta Mandel-människor en alldels underbar julhelg =)
Jag kommer att ta lite julledigt här på bloggen men ska försöka få till en julhälsning till er i morgon förmidag ändå men för säkerhets skull så vill jag önska er en riktigt God Jul redan nu =)
Fixardag...
23 december 2010 12:17
  Ledig   

I dag var jag iväg tidigt för att försöka undvika trängsel på systemet och andra ställen jag skulle till så jag var där strax efter de öppnat... det var inte bara jag som tnkte den tanken i dag - shit vad mycket folk det var överallt ;P
Nu är jag iaf klar med det mesta så nu ska bara sista julklapparna slås in och skinkan göras men det är Kalles uppgift så det blir i kväll antar jag=)
Såg att ni var lite smått galna i kjolen som kom i dag så jag jagar nu ICHI-säljaren för att få tag på fler, en box är redan på väg men vi behöver ju många fler med tanke på att vi sålde slut 3 boxar på typ en minut i dag ;P
God morgon...
23 december 2010 10:12
  Object   

Här får en dagens på Emmelie istället, eftersom jag är ledig idag. Emmelie har på sig "Rhianna", kjolen "Dasch" som kommer upp idag, "Officiel Long Tank" och boleron "Karrie".
Idag kommer det massor av nyheter och jag vet att många kommer sitta bänkade för att inte missa kjolen;P
I morgon kommer den!!!
22 december 2010 21:41
  Ichi   

Wiiiihooo - kjolen har kommit in och den är bara såååå snyg=) Den sandfärgade är helrätt nu och svart är såklart alltid snyggt =)
Jag kan äntligen meddela att vi nu äntligen även fått in den efterlängtade leveransen av "ultimate" som också kommer i morgon så var snabba här runt 11-snåret =)
Själv är jag ledig med barnen i morgon men alla andra är på plats på wesbhoppen så ni kommer att få all hjälp ni behöver =)
En dagens på Emmelie...
22 december 2010 15:15
  Outfits   

Emmelie har på sig "Gli"-byxorna som kommer in i vår igen, "Dancer Peace"-tishan och snygga kavajen "Ranie".
Ni som missade "Silje Knit Cardigan" i sand skynda er till webshopen för det har kommit en liiiten påfyllning från butiken nu.
Tyck till...
22 december 2010 14:56
  Only   

Vad tycker ni om den här korta jeansjackan/boleron i mörk denimkvalitet?
Den finns för omgående leverans och kostar 399 kr.
Vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Godmorgon...
22 december 2010 10:48
  Outfits   

I dag har jag redan varit iväg och storhandlat inför julhelgen då släkten kommer till oss så allt ska fixas med julbord och frukost m.m till alla =)
För att slippa värsta julträngseln så åkte jag alltså tidigt på morgonen så det var hellugnt att handla allt, nu är det bara systemet och fiskebilen som är kvar på fixarlistan men det ska nog hinnas med i dag också hoppas jag =)

Jag har på mig nya koftan "silje" och tunikan som kommer upp i dag (rekommenderas verkligen) "paige" som föera av er känner igen för vi har haft den med kort ärm tidigare, "funky highwaist" och en ny cool kedja "colo" med ett renhuvud som hänge.
Kontraster...
21 december 2010 19:29
  Övrigt   

Vi är barnfria i kväll så vi har nu kört två vändor till tippen här med skräp som vi behövde bli av med så det ska bli snyggt till julhelgen.
Vi sprang som små dårar för att hinna klart med allt innan den stängde kl 19.
NU har vi precis hunnit byta om och piffa oss för nu ska vi njuta av lite egen tid på mysiga Långedrags Värdshus .
Det gäller att vara effektiv ;P
Tokshopping javisst ;P
21 december 2010 15:19
  Object   

Ha ha ha, ja i dag är ni många som shoppat loss ordentligt här =D
Jag har redan beställt in fler av den här OBJECT-tunikan (pacific) så den bör vara här om några dagar, HOPPAS innan jul =)
Vad säger ni om storsäljaren "sussi"... vill ni att jag ska ta in fler av den också... hojta till här i så fall så ska jag se vad jag kan göra =)
  Föregående   Nästa