Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Nybeställt...
12 oktober 2010 11:15
  Pieces   

Letade runt efter nya coola mönstrade strumpbyxor och då hittade jag dessa från Pieces med 6 olika print som kommer in nu i oktober månad. Priset är 99 kr så jag beställde in dom direkt ;P
Godmorgon...
12 oktober 2010 09:05
  Outfits   

I dag är det en härlig höstdag med sooooool =)
Håller på med texterna till barnplaggen som kommer upp här om en stund, superfina tjejjeans och bla lillkillens favorit = sweatshirten med ap-print på ;P

Jag har på mig sköna "mind lace"-leggingsen, "officiel"-linnet och OBJECT-toppen " hanger top".
Himmelriket...
11 oktober 2010 19:44
  Övrigt   

Dottern och jag var på Bokia för att hon skulle få köpa sig två nya böcker ur serien son hon älskar att läsa "älvböckerna".
Här blev vi kvar länge kan jag säga i dag efter vi fotat klart i studion ;P
Jeansen hon har på sig kommer upp i morgon och är grymt snygga så håll koll här som vanligt på tisdagar då nya barnkläderna läggs upp mellan 9-9:30 =)
(lite knasigt perspektiv här men jag klickade snabbt av med min i-phone så ha överseende med det tack ;P)
Nybeställt...
11 oktober 2010 16:59
  Övrigt   

Ni har ju varit heeelt galna i Baglady-smyckena som kommit in på sistonde så nu har jag både efterbeställt vissa storsäljare och beställt in helt nya modeller. Rosanna och Thea-halsbandet kommer såklart in igen och likaså dalahästen =) Med lite tur så kommer det in massa härliga smycken lagom till helgen =)
Påfyllning...
11 oktober 2010 14:47
  Övrigt   

Om ca 20 minuter så kommer det massa bra påfyllning här på webshoppen =)
Tumvantarna med pälskant som sålde slut på några timmar kommer in igen, jeansleggngsen "funky forza", katy slim pants, "berlin"-leggings som kom upp i dag och liiten påfyllning av storsäljaren "give away knit" som ni blev helt galna i i fredags så var beredda här 15:15.
En dagens på tjejerna...
11 oktober 2010 13:44
  Outfits   

Evelina har "New Nikoline Tights", "Jams"-toppen och snygga skjortan "Remorse". Emmelie har "Rico Pants", "Basic Tulle Party Top", under har hon nya linnet "Femme Long Tank Top" och smyckena "Jaime" och "Kit Necklace".
Ändrade planer..
11 oktober 2010 10:26
  Butiken   

Lotta som jobbar i butiken ringde just och sa att hon blivit sjuk. Nu får jag skynda mig att göra klart texterna till dagens plagg och sedan åker jag direkt ner till butiken för att jobba där fram till 14 sedan kommer Emma och jobbar resten av dagen ;P
Godmorgon...
11 oktober 2010 08:38
  Outfits   

Ny härlig vecka men hjälp vad svårt det var att komma upp i morse, blev liiite sena så det fick bli frukostmacka här på jobbet ;)
I dag har vi fullt upp, det märks att kylan kommit för nu är det massa stickade plagg, ytterplagg, vantar m..m som beställs men framförallt de tre senaste OBJECT-tunikorna - ni är heeeelt galna i dessa modellerna ;P

Jag har på mig underbara "rico"-byxorna, "officiel"-linne, nya spetsskjortan "lacey long shirt" och smyckena "jill", "foxy slim" och bisse"-örhänget.

Litet tips... ett par "tuva"-örhängen finns nu på webshoppen såg jag just, först till kvarn...
Vila-kappa...
10 oktober 2010 18:38
  Vila   

Nästa månad kommer den här coola skinnimitationskappan in från VILA.
Det är en superfin kappa i riktig retrolook alá 70-talet med kaxig fårskinnskrage och lite ruggad yta.
Kommer i färg som synes och i en lite mörkare nyans, svårt att se på bilden här men den är riktigt fin, provade den på inköpsmötet och den är såååååå skön på. Pris 799 kr.
Godmorgon...
10 oktober 2010 10:48
  Outfits   

I dag har vi en disig dimmig dag men inget regn i alla fall ;P
Har precis ätit härlig söndagsfrukost och nu är det dags för hembakad äppelpaj med egna äpplen ;)

Har på mig "stagg pants", "officiel"-linne och underbara OBJECT-hoodiesen "ashley".
  Föregående   Nästa