Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
OBJECT-kappan...
26 augusti 2010 13:56
  Object   

Storsäljaren ”Tikka canvas jacket” sålde ju helt fantastiskt snabbt när vi la upp den i fredags. På inköpsmötet i vintras när jag visade er foto på kappan så var ju kollektionsprovet i ull men till produktionen i Sverige så valde alltså OBJECT att göra en varmare fodrad canvas-kappa i stället som verkligen är superskön på.
Ni har varit flera som önskat den i ull istället som kollektionsprovet var så när jag var i Stockholm i helgen så pratade jag med OBJECT-säljarna om detta. Det visade sig att kappan finns producerad i ullkvalitet men endast till andra länder.
De har nu fixat så att jag har fått beställa hem den trots det, så nu kommer alltså ”Tikka”-kappan att komma in även i en ullkvalitet i svart och blått.
Har vi tur så är den här redan i morgon =)
Till alla göteborgare...
26 augusti 2010 12:02
  Butiken   

Spring ner till butiken för där finns fortfarande både långklänningen och långkjolen "tess" kvar... några timmar till iaf ;P
Som en dröm...
26 augusti 2010 10:29
  Vila   

Den här heeelt fantastiska tunikan från VILA väntas in nu närmsta dagarna.
En superfin tunika i tunt skirt tyg med vackra flätade detaljer som verkligen ger det där lilla extra.
Den här tunikan är perfekt till sensomarens och höstens alla fester, ett plagg som verkligen blir den där "räddaren i nöden" när man inte vet vad man ska ta på sig ;P
Kommer i en vacker offwhite med skimmer i tyget och svart, priset är 399 kr.
Dagens...
26 augusti 2010 09:26
  Outfits   

Emmelie har på sig "Funky Foxy" och "Didi Sweater". Evelina har kjolen "Tess Long Skirt" som kommer upp idag, kavajen "Ranie" och skärpet "Kreo" som också kommer upp idag.
Ledig dag
26 augusti 2010 07:37
  Ledig   

I dag har jag min lediga dag (eftersom jag jobbar lördagar), vaknade dock utan röst här i dag men nu efter en kopp honungsvatten är det mycket bättre ;)
Hade tänkta komma igång med träningen i dag men nu blev jag osäker... är det någon som vet om man kan träna när man har ont i halsen?
Är det bättre med en powerwalk i stället kanske...

I dag kommer äntligen BÅDE långklänningen och långkjolen in så var snabba här runt 11-snåret =)
Butikspiff
25 augusti 2010 17:09
  Butiken   

I dag har Emmelie varit nere i butiken för att lära sig kassan m.m så hon också kan hoppa in och lösa Emma för lunch i bland =)
Emma har nu jobbar lite mer än en vecka hos oss och har redan fixat och piffat sååååå fint i butiken. Väggen med jackor och kappor har fått sig ett ordentligt lyft så det ser verkligen inbjudande ut här.
Det är så mycket jobb runt om i en butik som ska hinnas med med upppackning, skyltning, sortering på lager och städning, vikning...och åter vikning för att man som kund ska få den där härliga shoppingkänslan.
Löning i dag så vi hoppas på härliga shoppingdagar nu, på lördag har vi långlördag och därmed öppet 10-17 =)
Förberedelser...
25 augusti 2010 17:02
  Övrigt   

Nu har jag varit och tagit en kaffe med Malin på Prickig Katt i deras mysiga butik (spana in hennes hattar och "stockar" i bakgrunden här).
Hon håller i modevisningen som vi ska ha på lördag så jag har varit där med kläderna som ska vara med från Mandel.
Vi får hålla tummarna nu för att regnet håller sig borta på lördag så vi kan ha visningen alla tre gånger som är planerat =)
Två gottegrisar...
25 augusti 2010 10:43
  Outfits   

I dag har vi äntligen fått leveransen av våra nya Mandel-tablettaskar =)
Evelina och Emmelie har redan provsmakat dom (och även Kalle)...

Evelina har i dag på sig "bea"-jeansen och stickade tröjan "maja knit" och "sono"-armbanden.
Emmelie har också på sig underbara "bea"-jeansen och toppen "heavy funk top 2".
Godmorgon..
25 augusti 2010 09:17
  Outfits   

I dag regnar och blåser det fortfarande här i Göteborg så det är härligt höstväder nu =) Jag tycker det är rikitgt mysigt... så länge man sitter inomhus iaf ;P
I dag kommer äntligen "funky army"-leggingsen in igen i BÅDE svart och army så var med här runt 11-snåret då dagens plagg kommer upp.

I dag har jag på mig sköna jeansen " lunia", "officiel"-linnet, "holes"-linnet, kavajen " patchi", nya halsbandet "kelly" som kommer idag och självklart "kobra"-ringen, "hogan"-örhängen och "sono"-armbanden ;P
Dagens shopping...
24 augusti 2010 21:03
  Övrigt   

Jag och barnen har varit och shoppat väckarklockor och ett "armbandsur" i dag.
Gissa vilken klocka som jag köpte till mig och vilka två som är till barnen ;P
  Föregående   Nästa