Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Klänningsfavoriter

17 maj 2020 15:09
  Shopping   

Idag tar vi oss en titt på vad som gäller i klänningsväg just nu, med hjälp av Susanne Ahlberg från Butiken i Tenhult.
Så här säger Susanne;
Vi använder klänning till både vardag och fest på sommaren och vi har hittat så många fina hos våra märken i olika modeller och material. Längderna varierar från strax ovan knät till maxilängd som går till vristen. Och färgerna är glassiga i pistagegrönt och korall men oxå svart och vårens beigebruna toner.
Residus är ju bäst på just klänningar med sina fina passformar och sköna material. Dessutom helt fokuserade på miljö och hållbarhet. Kvaliteten håller i åratal och modellerna är tidlösa och klädsamma nu och om 10 år. Vi använder dom lika mycket till fest med fina skorna som till sneakers eller ett par tofflor. Och i och med att kvaliteten håller så kan man använda dom riktigt mycket och den är ändå lika fin till bröllopsfesten man ska på.
En favorit bland klänningar i sommar är den 60tals inspirerade klänningen från Just Female med ursnygg skärning runt bysten. Snygg längd ned till smalbenet gör att den blir riktigt elegant om du sätter klackarna till men funkar fint även en vanlig lördag med platta sandaler.
Omlottklänningar känner man sig alltid så fin i. Själva omlotten länger siluetten och slankar figuren. Här har vi ursnygga klänningen från Co´couture, ljusbrun botten med små vita blommor och puffig ärm. Tunn härligt tyg som kommer fladdra i vinden.
Vi använder ju gärna även svart på sommaren och är vansinnigt förtjusta i helsvarta klänningen i krispigt skjorttyg och med puffig och vidd i kjolen.
Likaså tvåfärgade klänningen från Just Female oxå i en krispig bomull som blir perfekt både till jobb och festligheter.
Just Female och Isay har oxå kommit med så sköna och väldigt praktiska leggings med korta ben. Alltså tighta små shorts i trikå att ha under klänningarna för att eliminera alla kanter men som oxå gör att man inte känner sig så naken under klänningen. Så skönt.

Fler klänningar och utvalda plagg hittar ni på www.butiken.biz

Anne

Åh älskar klänningar 🤩

den 18 maj 2020 @ 09:51