Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Våriga nyheter!

25 april 2018 09:33
  Shopping   

Hur härlig är den blå färgen på Jessicas klänning? Den här modellen på klänningen är verkligen superfin och passar till alla tillfällen i sommar! Man känner sig både bekväm och fin i den.

Den champagnefärgade klänningen känns riktigt lyxig! Den raka modellen gör att den sitter riktigt skönt. Det är en superfin öppning i ryggen som blir en fin detalj!

Onlnova Lux- serien kommer med två nya prints i ljuuvliga färger! Till den korallfärgade toppen kommer det även ett par matchande shorts som man inte vill missa att klicka hem!

Den söta jumpsuiten kommer från Jacqueline de Yong och har det fantastiska priset 139kr!!! Här får ni vara supersnabba, den kommer som synes, rött och svart!

Object kommer med en fantastiskt fin klänning i lite längre modell. Den rosa färgen är jättehärlig och fräsch. Den här kommer man kunna använda flitigt i sommar! De fina detaljerna i ryggen ger den det lilla extra!

Vi får ett par svarta culottebyxor från Pieces som ni såg tidigare idag!

Det kommer även en jättesöt topp från Only Only! Den har superpriset 159kr. Den har en knytdetalj framtill som ger en fin effekt!

Ida

Så mycket fint det kommer just nu!! Vad kostar setet med shorts o T-shirt med annanasarna på?

den 25 april 2018 @ 10:17

Helena

Mycket fint.Vad är det för material i setet shorts och t.shirt med ananasarna på ? Fler färger ? Stretchigt material ?

den 25 april 2018 @ 10:22

k

Ingen Onlnova top??

den 25 april 2018 @ 10:52

Charlotte

Ida- Tack så roligt att höra :) shortsen kostar 219kr och toppen 179 kr.
Helena- Det är 97% polyester och 3% elastan. Shortsen kommer endast som synes men toppen kommer även i gul mönstrad. Inte så stretchig i materialet.
K- Nu finns den på sidan :)

den 25 april 2018 @ 10:59