Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Måndag morgon!

23 april 2018 08:25
  Shopping   

Godmorgon!

Vilken solig helg vi har haft här. Vi startar denna måndag med så härliga fina plagg. En supersöt blus som jag har på mig från Soya. Det kommer även en fin klänning i skjortmodell och ett par härliga short och en söt volangkjol. Populära toppen Onlkimmie kommer i en snygg röd färg.

Vi ses igen kl 11.

Charlotte

Jes

Du är så fin i dessa plagg Charlotte! Jättebra att du också visar upp kläder då du och jag verkar tillhöra det kortare släktet 😉 Så mycket lättare för mig nu att gissa hur kläderna passar mig. Och så kul att klädställningen med sneakpeak på dagens kläder är tillbaka. Mycket uppskattat ska ni veta!

den 23 april 2018 @ 13:35

Therese

Jag tittade in på bloggen igår för första gången på flera månader, och fick se att det är du som är boss nu Charlotte. :) Grattis till jobbet, ett mycket bra val av person om du frågar mig! ;) Har alltid gillat din stil. Det känns lite som gamla Mandel nu, men med en ny touch. Stort lycka till, jag kommer hänga med här i fortsättningen också!

den 23 april 2018 @ 14:03

Charlotte

Jes- Tack så mycket, så gullig du är, ja vi små kortisar får hålla ihop ☺️

den 23 april 2018 @ 14:21

Charlotte

Therese- Ååååå, tack söta du! Så glad jag blir för dina fina ord. Ja en ny jobbutmaning är alltid spännande. Men tryggt att jag har er gulliga kunder och Jessica och Amanda med mig.

den 23 april 2018 @ 14:30