Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Kommande vårjackor!

24 januari 2018 13:02
  Shopping   

Vi fick en fråga om kommande vårkappor häromdagen! Så vi tänkte att vi gör ett inlägg om vad vi väntar in nu.

Den första jackan är både enkel och snygg i modellen med knyte! Den här modellen på kappa har vart riktigt populär här så den här längtar vi efter!

Vi alla var med på inköpsmötet och röstade stort JA på den här parkasinspirerade jackan! Vi kunde knappt vänta till den skulle komma.. Den känns både lyxig och enkel samtidigt! Den kommer även i ljusrosa, färgerna är fantastiska verkligen. Och ja, vi alla på Mandel kommer nog norpa varsin, den kostar 379kr!

Trenchcoats kommer vi också få in några stycken! Det är så fint ,ed den eleganta looken. Den här är såå fin i modellen också, perfekt till både vardags och fest!

Regnkappan är även den fantastisk! Det är så kul när man kan sätta färg på ytterplaggen. Den här kommer också i fler färger!

Trenden på vårens jackor är mycket parkasinspirerat! Vi ser även en del trenchcoats i feminina modeller. Det är även väldigt modernt med regnjackor/kappor- och i vårt avlånga land passar ju det perfekt ;) Vi ser även en del härliga färger på ytterplaggen, i allt från blått, gult och rosa till exempel!

Vi väntar även in superfina jeans-och skinnjackor i lite olika modeller så håll utkik!

Carina

Super! Tack för inspo. Och jag ser iaf en jag bara MÅSTE ha... :)

den 24 januari 2018 @ 15:14

Anonym

Åh regnkappan 😍😍

den 27 januari 2018 @ 10:25

Amanda

Ja sååå härliga! :D

den 29 januari 2018 @ 09:01