Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fredagskänslan!

15 december 2017 09:32
  Butiken   

Vilken strålande fredag! Kylan är tillbaka och så även snön - kämpa nu JULEN ❤︎

På Mandel börjar vårkollektionerna trilla in och massor av fin-fin vårshopping väntar efter årsskiftet men först får ni passa på att handla in er julaftons och nyårsafton-outfit hos oss!
Ni har väl inte missat vår underbara julkampanj där vi lyfter fram våra favoritklänningar och outfits för stundande festligheter :)

Ni vet väl att vi skickar ert paket samma dag om ni lägger order innan 15.00? shop shop!

Dagens nyheter innehåller bland annat en vacker och romantisk blus från Soyaconcept som Amanda bär högst upp till höger, den kommer i 3 dova färger - vit, ljusrosa och ljusblå.
Vi får även in en perfekt tunn jacka - passar både till vår och höst, dessutom är den perfekt att ha under vinterkappan för extra värme och till det magiska priset av 379kr!.
Missa inte heller vänsterbilden - fantastiskt sköna byxor från Object och ni är många som frågat vilka byxor det är som Amanda burit till den prickiga toppen - det är dessa :).

Missa inte dagens nyheter kl 11 ❤︎


Mandelkund

Åh julkampanj 😍 Vart hittar jag den?

den 15 december 2017 @ 10:00

MD/Tanja

Mandelkund - Vi har skrivit flera inlägg i bloggen då vi fotade klänningar och outfits till jul och nyårsfestligheter - läs igenom bloggen från nu i december så finner du massor ❤︎

den 15 december 2017 @ 10:12

Anonym

Julkampanj? Det låter som extra erbjudanden!?

den 15 december 2017 @ 10:44