Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Klä upp för fest!

27 november 2017 13:12
  Shopping   

Snart vankas det ju både jul och nyår för oss! och innan, däremellan och efter är det fullt med olika festligheter som till exempel julbord och nyårsfirande! Här kommer därför lite tips från oss Mandeltjejer!

Josefin har på sig den snyggt mönstrade klänningen från Object! Knytet i midjan ger klänningen ett fint fall. Några storlekar har tyvärr hunnit ta slut så passa på att klicka hem den här då vi inte får tag på fler. Den blir snygg både till vardags och till de festligare tillfällen. Perfekt om man ska på en aw direkt efter jobbet ;)

Även Jessicas klänning kommer från Object och är fantastiskt vacker i sin enkelhet! Din fina öppningen i ryggen ger den det lilla extra. Perfekt att ha på sig till allt från julbord, jul, mingel eller nyår!

Amandas vackra långklänning är så fin i modellen. Den lägger sig på rätt ställen och man känner sig riktigt snygg i den! Om du vill ha vackrast klänning på festen är den här rätt för dig! Tänk att få dansa runt i den här på nyårsfirandet.. Vi är kära här på Mandel!


Vera

Fina kläder,snygg sminkning,fina tjejer och snyggt fotat!

den 27 november 2017 @ 14:29

Carina

Ni är ju bara såååå snygga❤

den 27 november 2017 @ 14:37

Amanda

Vera- Vad glada vi blir! Tack så mycket <3

Carina- Åh tack fina du! :D

den 27 november 2017 @ 16:23

Mandelkund

Otroligt snygga outfits och ni tjejer bara strålar 💃👌

den 27 november 2017 @ 16:55