Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Klicka hem mysigt stickade tröjor!

13 november 2017 09:56
  Shopping   

Godmorgon! Ny start på veckan och det firar vi med att få upp härligt stickade tröjor! Jessicas tröja i tre snygga färger. Den gör sig snygg till allt! Man kan matcha dem med jeans, kjol och kostymbyxor! Den kostar 219kr och blir perfekt att ha i garderoben året runt.

Amandas stickade dröm kommer från Object och är unik i modellen. Den fina polon och detaljerna nertill är så fint ihop. Den fina stickningen ger den det lilla extra.

Vi får en jättesöt blus i ljusa färger. Den här kommer verkligen falla er i smaken! Det är en snygg v-ringad modell som passar till allt från jobb till fest. Den kommer i färgerna ljusblått, vitt och i mörk senapsfärg. Det är en lösare modell som gör att man känner sig riktigt bekväm! Var beredda här på att klicka hem din favorit!

Vi får även en festligare klänning i lyxigt material. Snygg drapering framtill som gör att fallet blir riktigt snyggt. Den är perfekt att ha till julbordet till exempel :)


Anonym

Vem kommer att börja jobba efter Charlotte nu då??

den 13 november 2017 @ 13:26

Anonym

När slutade Charlott?? Brukar ni inte informera när folk slutar....eva gjorde alltid det så man fick tacka för service o önska lycka till.....

den 13 november 2017 @ 13:31

MD/Tanja

Anonym - Det är vår fina Irma som ni sett innan i bloggen som kommer att hjälpa till :) Du får gärna maila in dina ord där du villl tacka henne till e-handel@mandeldesign.se så ska vi se till att Charlotte får det :)

den 13 november 2017 @ 14:07

Anna

Åh va tråkigt att Charlotte slutat!!! Hade gärna sett ett trevligt ”hejdå- inlägg” eftersom jag väljer mandel framför andra webbshoppar just för att det brukar vara personligare.... lycka till Charlotte, jag kommer sakna dig på mandel!!!!!!!!!

den 13 november 2017 @ 15:35

Christina

Det var en riktigt tråkig nyhet att Charlotte har slutat!
Instämmer med Anna - jag kommer att sakna dig på Mandel Charlotte!


den 13 november 2017 @ 15:45

Carina

Jag tycker också att det är jätte tråkigt att Charlotte slutat. Hon var alltid så himla rar och jag kommer att sakna henne.

den 13 november 2017 @ 22:40