Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fredagsfeeling ♡

10 november 2017 08:17
  Shopping   

Goodmorgon! vi drar igång den här fredagen med underbara nyheter från Only och Vero Moda!

Amandas blus är fantastiskt fin! Riktigt lyxig i materialet då den är lite blankare. Fallet är helt underbart snyggt, den lägger sig verkligen på rätt ställen så man känner sig bekväm. Volangen vid ärmslutet blir en fin detalj ihop med knytet i ryggen. Den här rekommenderar vi verkligen till er, det är en modell som vi tror på och själva kommer ha på oss! Den kommer även i en snygg rost-färg. Vi får även full storlekssortering i XS- XL. Var snabba här, klockan 11.00!

Även Jessicas blus är superfin i modellen. Creppad kvalité och rak i modellen. Den breda volangen ger den det lilla extra. Passar så fint ihop med våra coatade byxor och kjolar!

Vi får en så fin klänning i smickrande modell. Den sitter lite lite lösare upptill och tightare vid kjolen. Riktigt mjuk och skön i materialet. Det ser lite ut som att man har en tröja instoppat i kjolen. Riktigt cool modell som ni kommer tycka om!!

Vi får en klänning i lite rejälare material. Det är 3/4 ärm och rak modell. Den här modellen på klänning har ni frågat om och har vart riktigt populär tidigare! Den kommer i tre snygga färger, grå, mörkgrön och svart!

Helena S

Nyfiken på den smickrande klänningen! :)

den 10 november 2017 @ 08:59

Amanda

Helena S- Ja det är riktigt snygg :)

den 10 november 2017 @ 09:11