Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Praktikanter sökes!

25 augusti 2017 10:08
  Övrigt   

Hej bästa ni! Känner ni eller är ni själva sökande efter en praktikplats?

Vi söker för fullt!
Praktikant för hösten 2017. Vi söker efter dig som i dag studerar Programmering och är en mästare/mästarinna på kodning, webbsidor, plattform - en härlig teknikgalning kan man säga :) Du får gärna ha ett brinnande intresse för digital design och pr/marknadsföring genom att skriva nyhetsbrev och utforma digitala annonser. Kanske ser du dig själv som en kameleont i den digitala världen?

På Mandel får du testa på hur livet på en liten e-handel verkligen är i dess berg-o-dalbana!

I rollen som Teknik-praktikant
Dina arbetsuppgifter kan innebära allt från att programmera och se till att vår e-shop funkar som den ska och shoppen ska vara tillgänglig för shopping utan några större driftstörningar till att ta fram bilder och content till en Facebooksida, sammanställa nyhetsbrev, veckorapporter från Google etc. Här får du testa på hela e-handelsflödet, både de glamourösa delarna och de som kräver att du kavlar upp ärmarna och stirrar dig blind på koder.

Det blir ett roligt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kommer att arbeta med det mesta inom teknik/digitalt/marknadsföring på en e-shop.

Din profil
Vi söker dig som arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du gillar utmaningar, att arbeta under tidspress och har lätt att anpassa dig efter förändrande förutsättningar. Du har gott om energi, är prestigelös, nyfiken på omvärlden och gillar att jobba hårt. Vi ser hellre att du behärskar fler områden och tekniker än att du är specialiserad inom ett område.

Är du själv intresserad eller vet någon som skulle passa utmärkt hos oss?
Välkommen att bli en del av oss!

Maila in till tanja@mandeldesign.se så tar vi diskussionen vidare!

Ha en skön helg!

Kram, Tanja