Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Ellikas inköp!

17 augusti 2017 12:53
  Outfits   

Hej!

Idag är det min tur att visa några av mina senaste inköp här!

På första bilden ser ni mom-jeansen JdyBrenda, som jag var snabb med att plocka med mig hem efter att de kom in till oss. Älskar modellen - och att de är så sköna! Har dessutom fått flera komplimanger för dem bland vänner och bekanta.

Jag brukar ligga mellan 26 & 27 på jeans, och tog 27 här eftersom de är rätt tajta och stumma i midjan. Tycker dock de har töjt sig lite nu efter regelbunden användning så jag funderar faktiskt på att köpa hem och försöka pressa mig i ett par 26or också ;)

T-shirten på båda bilderna är ViDreamers, en riktig klassiker som jag har i flera färger och använder både till vardags och fest.

Sen ser ni sköna collegetröjan från Vero Moda. Den finns även i en rosa nyans som jag också tror är fin till jeansen.

Till höger ser ni byxorna OnlPoptrash Easy Pop. De har jag faktiskt på mig idag. Precis som de andra poptrash-modellerna jättemjuka och sköna. Perfekt när man egentligen bara vill sitta i pyjamasbyxor men måste se lite presentabel ut hehe..

Väskan har jag alltid med mig när jag åker bort över en weekend, eller t.ex. när jag jobbar en lång dag och behöver bära med mig en del, kanske både dator + nån tjockare tröja.

Hoppas ni fick lite inspo nu och att ni har en fin dag!

// Ellika

P.s. Bonustips! Jag har ju även köpt den här superfina klänningen som kom häromdagen. Tänkte använda den till min väns bröllop nu i höst :)

J

Snyggt alltihop, ja nu vill man köpa sej nytt, så roligt att ni delar med er av det ni själva köpt. Ha en toppendag.....

den 18 augusti 2017 @ 09:51

Monica

Älskar oxå dom här inläggen! Vilken nyans är det på den vidreamers till vänster? Finns ju 2 orangea att välja mellan i webb shopen ☺

den 18 augusti 2017 @ 10:27

Amanda

J- Vad kul att du tycker om det, vi ska försöka få till fler inlägg framöver! Ha en fin helg :)

Monica- Vad kul Monica! Det är "Ljus marsala" :)

den 18 augusti 2017 @ 10:38

Rosie

Hej😊Såg på instagram att det finns en svart byxa som är vidare i modellen som heter onlninja två olika längder undrar om ni vet om ni har eller ska beställa den?



MVH Rosie

den 19 augusti 2017 @ 16:53