Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Godmorgonfrånvästkusten

12 januari 2017 09:11
  Övrigt   

God morgon och hoppas ni haft en skön start på morgonen med god frukost och vaknat upp med ny energi!

Jag ska försöka besvara era kommentarer i ett inlägg och vill poängtera att er feedback är otroligt viktig för oss!

Anonym, Maggie, Linda, Mandelkund - Tack för att ni är med och vill påverka här inne hos oss på bloggen! Vi älskar våra engagerade kunder och det är viktigt att vi får ta del av er feedback. Det tar en stund till för oss att komma in i nya rutiner och dem uppdateringar vi känner är viktiga för oss på Mandel. Det är fantastiskt hur lojala kunder vi har och det är framförallt för er skull vi vill utveckla vår e-shop så att ni fortsatt ska få nyheter och inspiration hos oss!

När det kommer till Sociala Medier får ni gärna kika in på vårt Instagram-konto där vi uppdaterar flera gånger dagligen.
Vår blogg kommer uppdateras fler gånger om dagen och vi vill att den ska vara mer inspirerande från oss alla på Mandel och inte enbart komma inlägg med fokus på en person, som mig själv eller någon annan i personalen.

Jag hoppas att ni är med oss hela vägen - har lite is i magen och ser fram mot den spännande tid vi har framför oss :)

Elin, Helena - TACK! Det känns som vi är på rätt spår! hoppas ni finner lite härliga vårplagg att shoppa också..

Ha en GRYM Torsdag ♡

Raija

Hej jag tycker att det kommer in samma och samma kläder hela tiden ,men hoppas att det blir bättre och mer spännande tid framöver,kommer det in nå mer märken, otroliga fina bilder nu ser man hur kläderna ser ut från fler vinklar BRA ..ha en bra dag alla Mandelfolket där ute även ni på shopen också...

den 12 januari 2017 @ 09:28

J

Förstår helt och hållet! Förändringar sker inte över en natt... Det kommer bli toppen!!! :)

den 12 januari 2017 @ 09:31

J igen...

Hoppas även folk förstår att det är Eva och inte ni som beställt de kläder som kommer in idagsläget, det är ju därför det fortfarande är "samma" stuk på kläderna ;P

den 12 januari 2017 @ 09:36

Raija

Det förstår man .

den 12 januari 2017 @ 09:41

Ida

Jag har magen full med is 😊 tycker ni har gjort en toppen förändring med bilderna!!

den 12 januari 2017 @ 09:48

Sigrid

Måste ge en loge för de nya bilderna på webbshoppen, så tydligt och bra nu med den grå bakgrunden. Man ser verkligen hur kläderna ser ut :)

den 12 januari 2017 @ 10:52

Charlotte

Sigrid- Tack söta du :) Kul att du gillar våra nya bilder.

den 12 januari 2017 @ 11:20

Maggie

Låter kanon det du skriver, tusen tack! Vill förtydliga det jag skrev igår, eftersom andra kanske har tagit det som att vi är några som klagat här. För egen del känner jag att jag uttryckt en undran och min åsikt, inget klagomål. Har inga krav, däremot önskemål! 😍 Jag är en trogen Mandelkund sedan lång tid, tycker mycket om ert concept, er härliga service, tänker allt hänga kvar här fortsättningsvis också! 😉 Mandel behöver inte vara helt likt som det var innan ny ägare, förändringar kan även vara bra. Det ska bli otroligt spännande och roligt att fortätta följa er, med nya kläder i garderoben. Om jag får önska så ta gärna in fler xl storlekar i plaggen. Tack till er tjejer! Kram 😍

den 12 januari 2017 @ 14:42

Charlotte

Maggie- Tack för dina fina ord :) Vi är jättetacksamma att våra kunder är så engagerade i det vi gör :) Alla åsikter är bra och vi är lyhörda för era önskemål. Det ger ju även oss en chans till förändring och förbättring :) Kul att du vill följa med oss på denna spännande tid vi har framför oss. Vi tar med oss önskemålet om fler och större storlekar här! :) Kram till dig från oss tjejer!

den 12 januari 2017 @ 15:16