Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med ICHI...
21 februari 2011 14:25
  Ichi   

Nu har jag just varit på inköpsmöte med Ichi och beställt in för hösten 2011 med leverans i september/oktober...
Vackra skira feminina plagg med finfina detaljer med både volanger, spets och krås - häääärligt =D
Shoppingtips...
20 februari 2011 11:54
  Ichi   

Jag såg just att nu finns det några storlekar kvar av storsäljaren Dasch så skynda till webshoppen alla ni som missat den varje gång den kommit in. Sök bara på "dasch" eller kolla under fliken kjolar eller ICHI så hittar ni den ;)
Rapport från inköpsmötet...
26 januari 2011 15:53
  Ichi   

I dag var det dags för första "höst-ettan" hos ICHI och de hade två heeelt galet snygga kappor för 900 kr (tror jag det var). Fantastiskt snygga på i en riktigt cool feminin modell, jag beställde in dubelt direkt i alla storlekar från xs-xl. De kommer in i augusti-september månad så nu har ni något att längta efter redan nu=)
Superfin kavaj med vackra genomtänkta detaljer som också satt suveränt på och en massa andra fina plagg beställde jag in i dag - superkul!!!
Ett "dasch-mirakel"...
17 januari 2011 12:38
  Ichi   

Fråga mig inte hur men... DASCH-KJOLEN KOMMER IN IGEN!!!
Ichi-säljaren maialde mig och sa att de hade fått tag på tre boxar till i bägge färgerna som nu är skickad till oss så den ska komma närmsta dagarna =)
Är ni beredda...
10 januari 2011 15:00
  Ichi   

OM ca 15 minuter läggs påfyllningen av dash-kjolen upp här i bägge färgerna, det kom två kartonger även till webshoppen så ni är många som har en chans att få den här nu!!!
Även mobilväskan som sålde slut i dag kommer det påfyllningen från butiken här kl 15:15 så var snabba nu =)
Den kommer i daaaaag!!!
29 december 2010 09:12
  Ichi   

I dag smäller det... nu kom precis allt in som jag kunnat få tag på av Ichi-kjolen (5 kartonger) så var nu snabba som tusan när den komme upp här kl 11 =)
Svart fanns det inte kvar så många av så det är mest av den fina ljusa army-färgade som kommer vilket känns helrätt nu i vår också.
Jag önskar er alla lycka till här i dag med shoppingen, jag vet att ni är så många som väntat på kjolen så jag hoppas ni ska lyckas få tag på den här till er ;)
I morgon kommer den!!!
22 december 2010 21:41
  Ichi   

Wiiiihooo - kjolen har kommit in och den är bara såååå snyg=) Den sandfärgade är helrätt nu och svart är såklart alltid snyggt =)
Jag kan äntligen meddela att vi nu äntligen även fått in den efterlängtade leveransen av "ultimate" som också kommer i morgon så var snabba här runt 11-snåret =)
Själv är jag ledig med barnen i morgon men alla andra är på plats på wesbhoppen så ni kommer att få all hjälp ni behöver =)
Nybeställt...
18 december 2010 16:05
  Ichi   

Nu har jag precis fåt tag på den nya modellen på ICHI:s storsäjare som vi hade inne i våras...
Den här kjolen kommer i fäg som synes och i svart, den svarta kommer i small-xl och den sandfärgade från xs-xl och priset är 399 kr.
Om postis är snabb har vi den här inan julafton så håll tummarna nu...
Tyck till...
2 december 2010 11:17
  Ichi   

Det är ju verkligen såååå rätt med transparenta material nu och även leopardprint så nu undrar jag vad ni tycker om den här toppen från ICHI.
Den kommer endast i färg som synes och kostar 299 kr, vill ni att jag ska ta in den eller ej?
Nybeställt...
17 november 2010 13:50
  Ichi   

Den här fina tunikan beställde jag in i går från ICHI innan vi åkte till Stockholm. Den kommer i tre olika färger och bör komma in närmsta veckan med lite tur. Priset är 199 kr, känns som en skön modell till alla jeansleggings nu =)
  Föregående   Nästa