Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Kollektionsmöte med Soya
29 maj 2015 18:04
  Kommande plagg  /  Soya   

I dag var jag på kollektionsmöte med Soya och köpte in massa fint till våren.
Det är leverans i december-januari här och det var en perfekt prespring-kollektion med suveräna plagg att ha både till julens fester m.m och självklart hela våren också.
Äntliiiiiigen - i dag smäller det!!!
11 maj 2015 08:57
  Soya   

I dag kommer äntligen äntligen äntligeeen den efterlängtade Soya-kimonon som sååå många av er väntat troget på. Det är den här kimonon som ni länge sett på startsidan på webshoppen som bild för bloggen=)
Två fantastiskt fina färgkombinationer som passar perfekt till alla nu.
I dag kommer även en helt underbar maxiklänning från Object, fantastiskt fin småblommig klänning från Vila i suverän modell, vackert linne/top, cool väska som passar både som shoppingbag och snyggare strandväska, trendig kjol i skatermodell som är i härlig vidd (kommer både i mönster och i enfärgat svart).

Jag har på mig storsäljaren "Vicommit", "Vicharm", "Vilown" och omtyckta Ajlajk-halsbandet "J3".
Kollektionsmöte med Soya...
8 april 2015 10:39
  Kommande plagg  /  Soya   

Här får ni en tjuvkik från kollektionsmötet med Soya där jag köpte in massa fint till hösten och vintern med leverans oktober-november.
Kolla in de fantastiska coola fakepälsmodellerna som jag håller i här, de är såååå mjuka och fina i kvaliteten så man vill bara klappa dom;P
Trendig nätt poncho och liten jacka/kavaj i den här fina kvaliteten som spås bli riktiga storsäljare - perfekt till höstens alla fester och såklart till alla julfester (känns väl bra att tänka på detta i april månad;P).
Kolla även den supertunna ponchon som jag har på mig i svart och som även kommer i mönstrat som ni ser på översta bilden och i katalogen längst ner här - suveräna modeller som endast kostar 199 kr.
Inköpsmöte med Soya-
22 februari 2015 17:29
  Kommande plagg  /  Soya   

Jag var på inköpsmöte med Soya i veckan och beställde in massa fint till sensommaren/hösten. Härliga stickade plagg och fina feminina tunikor/klänningar.
Kollektionsmöte med Soya...
9 december 2014 13:07
  Kommande plagg  /  Soya   

Jag var iväg på kollektionsmöte med Soya och köpte in massa fint till hösten 2015 (nu går går det undan i inköpen här ska ni veta så jag är redan ett år framåt i tiden;P).
Härliga plagg och modeller som levereras redan i mitten av sommaren så det är suveräna plagg som man kan ha i övergången mellan säsongerna. Kolla den supersnygga quiltade korta jackan här också - såååå snygg!!!
Längta till december...
18 november 2014 12:03
  Kommande plagg  /  Soya   

Soya har en heeeelt underbar prespring-kollektion som väntas in här nu i december månad så man kan ha plaggen till alla fester och sedan självklart hela våren framåt.
Fina paisley-mönstrade tunikan och den blåmönstrade kostar bägge 349 kr (kommer i olika färgkombinationer).
Superfina bluse kostar 299 kr och mönstrade tunikan bredvid kostar 399 kr.
Kollektionsmöte med Soya...
17 oktober 2014 11:02
  Kommande plagg  /  Soya   

Igår var jag på inköpsmöte med Soya och köpte in massa massa fint till sommaren 2015 med leverans april/maj månad. Helt underbara färger och print som känns perfekt till sommaren. Härliga klänningar i både långa och korta modeller till både fest och vardags.
Kolla den fantastiska rosa kavajen som jag har på mig här, det kommer även en byxa i samma serie ( i vitt och i rosa) och det är storsäljaren från augusti månad som nu görs om igen.
Mer från Soya-mötet.
6 september 2014 17:54
  Kommande plagg  /  Soya   

Jag var ju på inköpsmöte med Soya igår och här får ni se mer från några av alla fina plagg som väntas in till våren 2015. Leverans från jan-mars monad, de flesta plaggen kommer de första två månaderna här=)
Inköpsmöte med Soya.
5 september 2014 17:14
  Kommande plagg  /  Soya   

I dag var jag på kollektionsmöte medSoya och såg deras fantastiska vårkollektion för 2015 med leverans jan-mars månad - sååå himla fin feminin kollektion som jag verkligen gillade!!!
Härliga skira plagg med superfina print och vackra ljusa vårnyanser som man kan börja ha redan tidigt på året. Alla plagg ni ser på nedersta bilden är beställda, fler bilder från mötet får ni här i helgen också.
Nu tar jag fredagsledigt, ha en skön kväll nu alla=)
Abbey-byxan är med på rean!
27 juli 2014 18:12
  Eva tipsar  /  Soya   

Ni har väl inte missat att omtyckta "Abbey"-byxan från Soya finns med på rean i två olika varianter. Här kan i verkligen göra bra kap då dessa nu kostar under 400 kr (normalt ligger dessa på 799 kr resp. 699 kr).
Kika nu på "Abbey 29-B" och "Abbey Pants" -perfekta hela hösten här.
  Föregående   Nästa