Midsommarklädd...
16 juni 2016 14:44
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja lagom till midsommar så kommer den här fantastiska regnkappan från Vila i fin spetskvalitet. Perfekt med en regnkappa som man verkligen kan känna sig fin i för det är ju tyvärr inte alltid så att solen skiner på oss så här i sommar-och midsommartider=)
Mer från kollektionsmötet med Vila.
14 juni 2016 12:44
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja många fina plagg är nu beställda från Vila både till våren 2017 och nu i höst/vinter.
Fina settet med collegebyxan och tröjan kommer redan i augusti -sååå sköna modeller verkligen=)
Kollektionsmöte med Vila.
13 juni 2016 16:37
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var på inköpsmöte med Vila förra veckan och beställde in massa fint till våren 2017 och även en fin expresskollektion med leverans i sommar/höst. Som ni ser är det härliga färger som kommer till våren och detta kommer att synas redan i vinter då en del plagg kommer redan i november/december månad.
Kollektionsmöte med Vila.
26 maj 2016 13:11
  Kommande plagg  /  Vila   

Vila var här på webshoppen i fredags och visade en mindre kolllektion med leverans i sensommar/höst.
Här ser ni några av godbitarna som jag beställde in, den blå kappan är för våren 2017 och vara bar heeelt fantastisk - den här tror jag kommer bli vårens dunderstorsäljare, leverans i december månad i flera färger=)
De trendiga jeansen med rå kant i olika längd fram och bak kommer i augusti månad och är såååå snygga på=)
Kollektionsmöte med Vila.
20 maj 2016 15:39
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag hade helt glömt lägga upp bilder till er här från kollektionsmötet jag hade med Vila för några veckor sedan (har även haft inköpsmöte med Vila i dag som ni får se bilder från på måndag).
Härliga festplagg till oktober/november-leverans så de passar perfekt till julfesterna m.m.
Kolla snygga längre blanka bomberjackan här som är i samma serie som den korta som väntas in nästa vecka=)
Bomberjackor i maj
21 april 2016 11:21
  Kommande plagg  /  Vila  /  Vero Moda   

Ja vårens stora trend med bomberjackor har väl slagit alla rekord då de knappt hinner komma in förrän de tar slut och det gäller både enfärgade och mönstrade, tjocka och tunna så allt är verkligen helrätt nu.
Det känns som att man kan ha nästan hur många bomberjackor som helst då det är en grymt användbart plagg att ha både inne och ute (jag vågar knappt räkna hur många jag själv har men det är iaf mer än sju;P)

Här ser ni några fina modeller som väntas in i maj månad:
Översta modellerna är från Vila och är i fin lite blankare kvalitet som kommer i flera färger under hela våren och sommaren, pris 349 kr.
Längst ner till vänster är storsäljaren "VmBomber" som vi sålde slut på några timmar sist och den kommer i flera mönster och troligtvis även enfärgat, kanonpris 249 kr.
Bomberjackan med fjärilarna kommer kanske kanske tom i slutet av april om vi har tur och priset är 379 kr.
Vila-plagg att längta efter...
30 mars 2016 15:46
  Kommande plagg  /  Vila   

Ja nu går vi snart in i ny månad och förhoppningsvis med mer vårvärme också så man tom kan börja ha alla fina klänningar och shorts som kommer in nu...
Här har ni fyra fina plagg från Vila som kommer in i april:
Klänningen och linnet är i fina serien "ViTokyo" (maxiklänningen finns redan på webshoppen nu).
Fina klänningen är med nätta virkade spetsdetaljer och likaså coola kavaj/bomberjackan bredvid som blir perfekt till alla fester nu.
Mer från kollektonsmötet...
18 mars 2016 13:13
  Kommande plagg  /  Vila   

Här ser ni lite mer från kollektionsmötet med Vila, tunikan är i superfin blomsterprint (påminner om storsäljaren "ViCherry) som finns inne nu och här är den i höstens fina vinröda/plommon-färgade nyans.
Kollektionsmöte med Vila.
18 mars 2016 12:46
  Kommande plagg  /  Vila   

Jag var på inköpsmöte med Vila här i veckan och köpte in massa fint till sensommaren och hösten 2016. Vi ser många vackra höstnyanser då både vinrött och plommon syns i färgkartan.
Titta även på den suuuperfina sommarklänningen i småblommigt som hänger längst fram på översta bilden här - perfekt i både färger, print och modell.
Marsplagg på väg in
10 mars 2016 12:18
  Kommande plagg  /  Vila  /  Only   

Ja nu tar vi ett steg närmare vårvärmen dag för dag här känns det som så då börjar man ju längta efter alla härliga skira plagg som hör vår och sommar till.
Här får i liten tjuvkik på fina plagg som väntas in närmsta veckan här:
Superfina linnet med broderade detaljer kostar 269 kr.
Underbara Vilaklänningen bredvid kommer i flera färger och är perfekt till både bröllop, student, examen och säsongens alla fester, pris 349 kr.

Spets spets spets är fortsatt superstort nu i vår och sommar då dessa två ljuvliga modellerna från Vila är verkligen ett måste om man gillar trenden.
Fina långa spetsskjortan kostar 499 kr och vackra toppen som går omlott i ryggen kostar 299 kr och bägge modellerna är i omtyckta "Femme"-serien.
  Föregående   Nästa