Hagedorn

Kläder / Halland / Varberg / Hagedorn

Hos oss får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi som arbetar i butiken erbjuder dig en personlig service och utgår just från dina behov och önskemål.

Butiken har ett helhetskoncept och erbjuder tjänsten Personal Shopper samt hitta din stil med HAGEDORNS stylist. Eva som utför dessa tjänster är i grund och botten frisör och utbildade sig vidare till stylist. ”Att kunna erbjuda dig som kund en helhet är en självklarhet för oss. Eva: Jag brinner för det jag gör och har en bra känsla för vad som passar och sinne för färg och form.

När du kommer in genom dörren möts du av våra stora guldspeglar, kristallkronor och bevarade träbjälkar. Butiken förmedlar en lyxiös känsla och när du befinner dig inne i provrummet känns det som att du befinner dig i ett rum på ett slott.

Vi handplockar noga våra varumärken och brinner för kvalitet mode och design. Vår specialitet är att kunna erbjuda dig olika kombinationer och färger samt att få ihop en bra basgarderob om så önskas.

Välkommen in till oss och få en upplevelse…

Besök gärna vår hemsida där du kan följa vår blogg och webshop!







Webbsida  
Hitta hit  
Norrgatan 6
Varberg
0340-100 30
info@boutiquehagedorn.se

KLÄDER HOS HAGEDORN

AJ.117 Project Bitte Kai Rand   By Malene Birger Cathrine Hammel Dagmar Hope Modes Stockholm Mother Denim Newhouse Rodebjer Stine Goya We Two Stockholm Weekend MaxMara

ACCESSOARER HOS HAGEDORN

Campomaggi