Laurie

Om Laurie

Idag säljs LAURIE i fler än 1100 butiker och varuhus i mer än 20 länder. Sedan starten 1987 har LAURIE framgångsrikt etablerat varumärket inom modebranschen. På LAURIE är vi ett hängivet och engagerat team och vi är mycket passionerade över att vara den bästa tänkbara partnern för våra samarbetspartners.

Vår filosofi är att vårt engagemang för att ge en hög servicegrad kommer att återspeglas hos våra återförsäljare och därmed ge kunden en känsla av LAURIE när man köper en av våra många populära och högkvalitativa produkter. På LAURIE gör vi två modekollektioner per år baserat på inspiration från hela världen och varje gång med ett antal nya spännande modeller.

Vårt omfattande basprogram av byxor är mycket populärt och med ett av Europas bredaste sortiment vågar vi säga att det finns Laurie byxor för varje storlek och form.

Förutom spännvidden i storlekar från 32 till 56 omfattar det breda byxprogrammet ett flertal olika längder och passform som bidrar till att göra urvalet mycket flexibelt och mångsidigt. Förutom basfärger som är samma år efter år, erbjuder vi även vackra säsongsfärger som kan kombineras med överdelarna i vår kollektion.

Har du butik och vill veta mer, välkommen att kontakta våra agenter:

Agent Södra Sverige:
Anne Werner
070-4888741
anne@atw.nu

Agent Norra Sverige:
Anna Hallebjörk Edman
mobil: +46735440282
email: ahe@messalina.se

Vår 2024

Webbshoppar

DE SOM GILLAR LAURIE HANDLAR ÄVEN