Mode Eva

Kläder / Webbshop / Mode Eva

Varför skall jag välja att beställa från Mode Eva´s webb?

Du kan kontakta oss
Vi kan då svara på de flesta frågor (eller ta reda på) om de produkter du funderar på då dessa finns i butiken. Det är oftast den du talar med som även gör klar beställningen och dessutom ser över att den är ok. Vi möter och hjälper dagligen kunder och hör hur de uppfattar passformen på exempelvis jeans så vi lär oss vilka modeller som passar vilka kroppar. Dessutom köper vi själva de kläder vi säljer och bär dem dagligen så vi vet hur de sitter och passar.

Vi skickar direkt
Allt du ser på vår webbsida finns för omgående leverans, är det slut på någon storlek färg så försvinner den från hemsidan och går inte att beställa. Vi skickar varje dag vid 14:00 så är er beställning inne före det så har du den 1-2 dagar senare. Beställningar lördag och söndag skickas måndagar.

Enkel betalning med swish
Du har olika betalningsmöjligheter där swish är populärast idag. Där lämnar du minst spår efter dig och riskerar inte heller påminnelsefakturor då du handlar för pengar du har.

Säkerhet och köpskydd
Vi har ett köpskydd kopplat till oss då vi uppfyller idag kraven för Certifierad E-handel fastställda av Nordisk E-handelscertifiering. Det innebär att om du inte är nöjd kan du kontakta dem och i de fall som krävs, återbetalas ert köp. Endast de butiker med ordnad ekonomi, som antagit en personuppgifts och anti-spam policy samt fler viktiga punkter kan ansöka och få det här. .Du kan läsa mer på vår webbsida.

Webbsida  
0243-140 50
modeeva@telia.com

KLÄDER HOS MODE EVA

2 Biz   Anna Montana Arimi Brandtex Erfo Frandsen   HEDVIG Stockholm   Holebrook Sweden Jensen Junge Laurie   Luhta MAC NOEN Pont Neuf   Robell Signature Skovhuus Sunday Tasty Ulla Jacobsson Kläder

ACCESSOARER HOS MODE EVA

Fraas Hestra Seeberger Tilva Stålsmycken