Orientique

Om Orientique

Med huvudkontor i Brisbane Australien har Orientique mer än 40 års erfarenhet av att designa och tillverka kvalitetsmode för kvinnor. Orientique är stolt över sitt distinkta utseende och sina former designade för över 35 kvinnor.
Orientique är specialiserat på naturliga tyger. Vår "plant till plagg"-filosofi innebär att bomull, lin och rayon som används i alla våra plagg har noggrant valts ut från några av världens finaste bruk och vävts specifikt för Orientique-produktionen. Orientique visar stolt upp alla naturliga plagg med den distinkta "Orientique Naturally Australian"-taggen.
Med mer än 2000 återförsäljare runt om i världen, har Orientique-teamet fötterna stadigt planterade i Australien. Orientique-etiketten fortsätter att växa starkt på en tuffare marknad med kundtillväxt varje år i Australien med stöd av tillväxt i Nya Zeeland, USA, Kanada, Storbritannien och Europa.
Orientiques designteam arbetar nära hantverkare i hela Europa för att skapa en blandning av vackra tryck i varje kollektion. Kreativa team i Milano, Como, Paris och London är den primära källan för varje säsongs moderiktning.
Denna kombination av utsökt tryck och Orientique-form gör varje Orientique-plagg till något unikt.
Orientique släpper 2 kollektioner per år, med sommarkollektionen byggd kring bomull/viskosväv och vintern kring bomull/viskosstickningar.
Orientique-plaggen förser våra återförsäljare med naturliga tyger, vackra tryck, fantastiska former och storleksintervall från 8 – 22, och är gjorda med den australiensiska kvinnan i åtanke.

Vår 2024

Webbshoppar

DE SOM GILLAR ORIENTIQUE HANDLAR ÄVEN