Enelle Wear

Om Enelle Wear

Enelle, Comfy and Fabulous!
Enelle är ett svenskt-slovakiskt modemärke med nattkläder och snart även mammakläder.
Letar du efter nattlinnen och pyjamas som är attraktiva, bekväma och lätta att ta hand om, så är du rätt hos oss!

Vi är en liten eshop med personlig approach till våra kunder. Plaggen är designade i Linköping och handsydda i Slovakien. Våra sömmerskor har schyssta löner, de älskar att sy och det syns faktiskt på kvalitéen av våra produkter.

Allt är designat för att kunna användas dagligen (nattligen alltså;)). Plaggen tvättas i tvättmaskin och behöver inte strykas. Tygerna och hantverket är av högsta kvalitet så de håller länge.

Bland våra tyger hittar ni syntetiskt siden (även s k rayon) och lycra, vilka har nästan magiska egenskaper. Rayon beter sig som riktigt siden, är dock klart mer praktisk och lycra reglerar värmen ifall man är för varm om nätterna - smarta val för smarta människor alltså!

För att alla ska kunna hitta sina perfekta nattplagg är de flesta av våra pyjamas “mix and match” där man själv väljer övre och nedre delen. En självklarhet är även möjlighet till olika storlekar på toppen och botten.

De flesta av våra produkter är till damer, men vi har även en liten sortiment av herrpyjamas.

Redan nu har vi flera plagg som även fungerar för en gravidmage och amning och snart kommer en mammakollektion med smarta, versatila annorlunda kläder.

Hör av dig vid frågor!
Mvh Natalia Luotsinen
info@enelle.eu
0706601432
Enelle

Lookbook 2022

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

Klädbutiker