We Two Stockholm

Om We Two Stockholm

WE TWO STOCKHOLM GRUNDADES 2018 och drivs nu av Katarina Johansson. Kollektionen består främst av skjortor, sidenblusar och stickade tröjor i cashmere. Varumärket vänder sig till den medvetna och stilsäkra kvinnan som handlar med eftertanke.

Kollektionen tillverkas hos små lokala skrädderier i Shanghai. Alla kvaliteter väljs på plats och tas fram i små kvantiteter vilket skapar plagg i limited edition. Många modeller produceras i kvantiteter så små som tio plagg. Då Katarina har arbetat och varit bosatt i Asien under många år har hon haft möjlighet att etablera dessa kontakter.

De är mer som mina vänner än som leverantörer, och jag är oerhört tacksam för vårt samarbete som gynnar dem såväl som mitt varumärke” säger Katarina.

Tanken är att sträva efter att aldrig producera mer än vad som efterfrågas, det är ett av deras bidrag till att värna om miljön. När du köpt ett WE TWO plagg kan du känna dig unik då de endast tas fram i väldigt liten skala.

“Det är en lycka att äntligen kunna skapa något eget efter alla år som anställd inom produktion och design vid andra varumärken. WE TWO har valt att i dagsläget bara göra en storlek, ONE SIZE, då vi önskar att se ett mer accepterande och inkluderande mode än det som normalt erbjuds. Plaggen kommer att se olika ut beroende på vem som bär dem, det är vårt sätt att visa acceptans för olika kroppsformer. Vi tänker oss kollektionen som ålderslös, det handlar mer om mental ålder”

Katarina Johansson, grundare och Head of Design.

Lookbook

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

DE SOM GILLAR WE TWO STOCKHOLM HANDLAR ÄVEN