E avantgarde

Om E avantgarde

E Avantgarde är ett danskt företag som startade 2003 som har lång erfarenhet inom branschen. E Avantgarde står för stilsäkra, avslappnade moderiktiga kläder med fin sömnad som alltid har nya fina kvaliteter i modeller som utstrålar personlighet.

Vi klär kvinnan i alla storlekar, från xs-3xl. Ni kan bl.a. se klänningar, koftor, jackor, blusar, byxor, kjolar, stickade plagg samt accessoarer och skor i våra kollektioner.

E Avantgarde arbetar för att främja hållbar utveckling i vår produkt. Vad kan vi göra i ljuset av de nya utmaningar som vår planet och vårt samhälle står inför? Som textilföretag förbinder vi oss till och blir mer och mer transparenta, ansvarsfulla, uppriktiga och mer specifika. Det har vi bland annat gjort genom att över 80 % av våra inköp av vår råvara köpts in i Europa. Sedan 2009 sker vår bearbetning i våra egna fabriker i Polen.
Det har alltid varit vår filosofi att våra kollektioner ska vara en europeisk produkt. Vi skulle vilja gå mycket längre med vårt varumärke i framtiden. Vi avser att ta vårt ansvar till en ny nivå när det gäller Corporate Social Responsibility. Att engagera sig är att träffa människor som kommer att utveckla vårt varumärke, hur det uppfattas, vår verksamhet - vår världsbild.
Vi lever nu i en värld som mer än någonsin genomgår stora förändringar, där vi måste hitta nya sätt att skapa, uppfinna och förnya för att skydda vår planet. För E Avantgarde är detta till stor del vår inspirationskälla.
"E Avantgarde kommer att sträva efter att klä kvinnor som vill förändra världen med oss"

Ni är varmt välkomna till E Avantgardes team.

Vår 2024

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

DE SOM GILLAR E AVANTGARDE HANDLAR ÄVEN