Tag Socks

Om Tag Socks

Tag Socks strumpor har unika mönster och en kvalité i världsklass. Strumpan, ett naturligt klädesplagg i vår garderob. Vi vill att alla ska kunna bära våra strumpor, därför är de flesta av våra modeller av unisex.
Fler och fler vill sätta färg på vardagen med gröna, rosa, blåa eller varför inte orangea strumpor, de där strumporna som ger dig den där alldeles egna stilen. Våra strumpor kan bäras vid alla tillfällen. Vi har strumpor för festen, fikat, kontoret, fredagsmyset, fotbollsmatchen eller den där speciella dejten! För oss är kvalitén viktig.
Tag Socks strumpor tillverkas i Turkiet. Med en blandning av bambu och den bästa finkammade bomullen har vi skapat en strumpa med bästa kvalité och passform. Det skall vara strumpor utan sömmar som skaver, och som andas och sitter skönt.
Du skall bli glad av att bära våra strumpor. Vi hämtar hela tiden in ny inspiration och vi har ett tydligt mönsterspråk, med allt från vågor och rutor, till stjärnor och ränder. Att ha färglada strumpor i snygga mönster höjer din garderobs status. Besök oss på våra sociala kanaler för att hitta just dina favoriter, eller bara för att få lite sköna strumptips.

VI ÄLSKAR STRUMPOR ❤️

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

DE SOM GILLAR TAG SOCKS HANDLAR ÄVEN