Ivko

Om Ivko

IVKO Woman är specialiserat på att designa och skapa vävda och stickade plagg av hög klass som kombinerar exceptionellt hantverk med toppmodern stickteknik. Vi använder endast de finaste naturliga tygerna och fibrerna för att producera ett utsökt utbud av mode utformat för den moderna, oberoende kvinnan.

IVKO Woman´s framgångssaga började 1986 när man öppnade en liten stickeriverkstad i Sarajevo, Jugoslavien. Under 1990 -talet flyttade den egna produktionen till Belgrad, Serbien, där flera år senare förvandlades det en gång blygsamma familjeföretaget till ett fullvärdigt modemärke. Idag är IVKO Woman en globalt distribuerad modetikett med produkter som finns i stora modebutiker över hela världen.

Upprepad kundnöjdhet och beröm på stora branschmässor runt om i världen berättar vår historia om innovation och framgång. Detta kan bero på att vi fortfarande uppträder med samma passion som vi gjorde för nästan tre decennier sedan. Istället för att försöka gissa vad nästa stora trend inom mode kan vara, låter vi dina produkter utvecklas på ett naturligt, "organiskt" sätt

Webbshoppar

DE SOM GILLAR IVKO HANDLAR ÄVEN