Gossip

Om Gossip

Gossip som grundades 1997 är ett etablerat svenskt välkänt klädmärke. Gossipkläder säljs bara på speciellt utvalda butiker med personlig service för att du som kund ska kunna vara lite själv om plaggen och känna dig speciell.
Gossip designar kläder till kvinnor som aldrig slutar att vara tjejer.

Gossip återvinner begagnade sidensaris (upcycling) och syr nya plagg av dem, alla unika. Dvs ingen förbrukning av jordens resurser. Till höstkollektionerna återvinner vi cashmere och ull och använder i en del av vårt stickade program.

Vi tillämpar ”nonwaste production” dvs alla bortklippta tygbitar samlas ihop och återanvänds. I en del av våra fabriker samlas regnvatten upp och används i produktionen. Våra hängetiketter är av återvunnet papper och kläderna levereras i en biologiskt nedbrytbar påse. Gossip kläder tvättas med fördel i maskin på låga temperaturer och med milt tvättmedel för att spara naturen.

Att ge tillbaka står oss varmt om hjärtat och inte bara värna om naturen utan också om våra medmänniskor. Gossip designas i Sverige och produceras till hälften i världens främsta modeland Italien med sin fantastiska känsla i finess och tvättar, andra delen produceras i Indien där vi älskar de varma hjärtliga människorna och hittar de bästa ekologiska materialen och fabrikerna.

Vi vill med vår bekväma design framhäva bärarens personlighet. Våra stamkunder säger att vi designar världens bästa och skönaste klänningar. Gossips toppar står också högt i kurs. Våra kläder är lättskötta och går att tvätta i maskin!

Komfort är viktigt för oss och plaggen ska alltid vara behagliga på och ha en skön känsla mot huden och i handen. Vårt devis är att framhäva behagen och gömma obehagen.


Vår 2024

Webbshoppar

DE SOM GILLAR GOSSIP HANDLAR ÄVEN