Ting & Tang

Kläder / Webbshop / Ting & Tang

När drömmar blir sanna!

ting&tang är min dröm.

Efter en halv livstid inom försäljning, har jag nu tagit klivet och den 10 april 2017 öppnade jag min alldeles egna heminredningsbutik! Min vision är att skapa en miljö (både fysisk och på web) som är hemtrevlig, lantlig och alldeles alldeles underbart mysig :)

I charmiga Simrishamn, på Österlen, har vi skapat en liten o naggande fin livstilbutik. Under ett familjeråd blev jag frågad vad jag skulle sälja? ting og tang svarade jag, ett norskt begrepp för "saker och ting". Hepp, där hade jag namnet!
På så vis knyter jag ihop min norska bakgrund med min livsstilsbutik.

Här pyntas med nyheter och inspirationer varje dag. Varje vardag och varje högtid ska vi hjälpa dig att dekorera, varje frukostdukning och middagsbjudning ska få Det Lilla Extra. Och självklart har vi detaljerna som gör väldoftande badrum….sen måste givetvis nattens drömmar inlindas i ljuvliga sängkläder och gärna i ett hav av underbara kuddar.

Tycker du om kläder? Hos oss hittar du plaggen som gör dig lite unik, plaggen som inte hänger på alla. Kvinnliga, eleganta, kläder med bra kvalité och komfort.

Butiken i Simrishamn är nästan som ett minihem, där vi hoppas inspirera dig. Skulle det tex vara så att du hellre vill ha dukningen i grönt, istället för det rosa som visades i butiken.
Inga problem! Då finns webshoppen med bredare utbud, som vår alldeles egna Flagship Store!
Webbsida  
0733-608640
info@tingotang.se

KLÄDER HOS TING & TANG

BTF CPH   Gossip   Johnny Was   Kachi Mushi NOWOMENSLABEL   SixtyDays

ACCESSOARER HOS TING & TANG

By Jolima PIPOL The Moshi