Pelle P

Om Pelle P

Pelle P:s kollektioner består av funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad. Kollektionerna är inspirerade av Pelle Pettersons livsstil och prestationer som idrottsman och innehåller allt från tekniska sjö- och skidkläder till plagg som lämpar sig såväl på golfbanan som i staden.

Cecilia Petterson är grundare och designern bakom klädmärket Pelle P. Cecilia är uppvuxen bland seglingstävlingar och bergstopparna med sin far. Inspiration och yrkeskunnande kommer från det vi kallar True Experience, att bidra till att du får ut maximalt av dina upplevelser är i grund och botten vad Pelle P handlar om.
True Experience handlar om erfarenhet, om hängiven livsstil och framåtanda. Det handlar om att leva för stora upplevelser och att känna sin hemmaplan. True Experience är allt vi står för. Ingen personifierar det bättre än Pelle Petterson.
Varumärket Pelle P grundades 2002 och ägs och drivs av PPY Production AB med huvudkontor i Billdal utanför Göteborg. Pelle P har återförsäljare i; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien.

Webbshoppar

DE SOM GILLAR PELLE P HANDLAR ÄVEN