Object

Om Object

Object Collectors Item startades i november 2003 och är ett Skandinaviskt klädmärke. Det blev snabbt en succé och idag säljs Object i över 10 länder.

Object Collectors Item arbetar runt känsla, kreativitet och impulser. Det är en mix av Skandinavisk street feeling blandat med en mångkulturell inspriation. Stilen är en blandning av det coola och råa tillsammans med det feminina som ger en skön mix. Object Collectors Item är baserat på vår uppfattning av verkligheten. Vi tror inte bara på morgondagens trender utan vi hoppas på att skapa dem genom att hålla modet verkligt, roligt och enkelt genom att följa vår intuition.

Object Collectors Item står för något du ska vilja vårda och samla. Vi vill att det ska ge dig ett mervärde.

Alla varor har sitt egen identitetsruta fastsytt på varan med ett unikt serienummer, det här ger varumärket en charm av invidualitet. Vi vill att kunden ska känna sig annorlunda och unik.

Objects målgrupp är från tjejer i 20 års åldern och uppåt. En Object tjej är jordnära, öppensinnad och har en fingertoppskänsla för mode. Hon får sin inspiration runt om i världen genom sina resor, genom att söka på olika marknader och genom modetidningar.

Expect more!

Webbshoppar

DE SOM GILLAR OBJECT HANDLAR ÄVEN