mbyM

Om mbyM

mbyMs signaturstil är rå femininitet blandat med skandinavisk coolhet. Genom att skapa snygg och kompromisslös men ändå originell och prisvärd design ser vi till att mbyM-tjejen alltid ligger steget före. MbyM-konceptet bygger på skicklig design, coola detaljer och snittkvalitet. Oavsett om det är för ett vardagligt eller klädsamt tillfälle, klär vi den feminina, urbana tjejen med edgy stil och hög bärbarhet. Klassiska och neutrala nyanser dominerar färgpaletten i kollektionerna. Dessa basfärger väcks till liv med noggrant utvalda höjdpunktsfärger varje säsong samt djärva och mer delikata återkommande tryck.

Stilen
Vi tycker om att tänka på mbyM-tjejen som den coolaste tjejen i rummet. Hon är inte rädd för att framhäva sin femininitet genom att dra i edgy design som passar hennes humör. Hon vet vad hon vill och förväntar sig god kvalitet utan att tömma sitt bankkonto. Hon har en lättsam och sprudlande personlighet och älskar att umgås.

Berättelsen
mbyM lanserades redan 2003. Sedan dess har vi växt och nu levererar vi till 15 länder över hela Europa. Med fyra huvudkollektioner per år, Flash och Basic-program samt våra Go Green Basic Tops, är vi på uppdrag att ge dig edgy danskt mode.

Märket gör nu en nylansering i Sverige och kommer finnas i utvalda butiker i höst
Vill du bli återförsäljare och veta mer kring märket?.
Kontakta Anna Richardsson Ari@message.dk 072-1817505

Vår 2024

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

Klädbutiker

DE SOM GILLAR MBYM HANDLAR ÄVEN