Fristads Blommor

Kläder / Webbshop / Fristads Blommor

Fina ting för hem och trädgård
Här finns något för alla smaker.

Hos oss hittar du ett av Boråsområdets största sortiment av krukväxter. Tanken är att inte bara erbjuda det klassiska sortimentet, utom även växter som är lite mer ovanliga. Vi har två stora växthus. Det ena "uteväxthuset" är öppet efter säsong från april - oktober. Där har vi uteplantor, urnor, gräsfrö, gödsel mm mm.

I butiken finns förutom blommor och krukor mängder med present och inredning som vi älskar. Vi säljer Majas cottage där varje såld vara ger 10% till barncancerfonden. Även "småfolket" trivs hos oss då vi har charmiga gossedjur från Bukowskis nallar.

Och efter kunders önskemål har vi börjat sälja damkläder. Ja man kan säga att vi har det mesta.

Vi utför alla typer av binderier till bröllop och begravning. Vi får fler och fler uppdrag vilket vi är väldigt tacksamma för.

Och naturligtvis har vi förutom alltid ett smäckfullt snittkyl alltid färdiga buketter och samplanteringar. Allt för att underlätta för Dig som kund oavsett om du är här i förbifarten eller inte.

Du kan skicka blommogram från oss. Vi levererar själva i hela Boråsområdet och resten av landet skickar vi via Interflora eller Florister i Sverige.

Kontakta oss för mer info.
Webbsida  
033-260045
info@fristadsblomsteraffar.se

KLÄDER HOS FRISTADS BLOMMOR

Cat & Co Coconut Milk   Cosy House Marta Du Chateau   Mix by Heart Sorbet Stajl

ACCESSOARER HOS FRISTADS BLOMMOR

Gemini Just d´lux