Kooreloo

Om Kooreloo

Kooreloo är ett utmärkande märke som skapar unika handväskor m.m.. Vår filosofi har byggts på konstens principer, oändlig kreativitet, ålderdomlig, tradition och unikhet. Skönheten i ett långvarigt hantverk skapas på nytt med de naturliga materialen och handgjorda tekniker som vi använder för att skapa unika varor. Färgglada textilbitar vävs samman för att uppfinna traditionen på ett modernt och fashionabelt, elegant sätt!

Kooreloo startades av konstnären Leila Karrs insikt att den europeiska chic-stilen och Medelhavskulturen inbjöd till en otvungen, om inte naturlig, fusion. Varje skapande blandar konstnärens idiosynkratiska moderna personlighet med lokalt framställda material, traditionell väv och lyxiga, enstaka tyger. Handgjorda med exceptionell omsorg, beskrivs de bäst som konstföremål.

Ta hand om dem med största omsorg och de kommer att älska dig för alltid !!!

Men det finns mer ... Alla Kooreloo-skapelser har en hemlighet; när den öppnas kommer en aura av dynamik från varje väska. En rik inre värld som avger en glittrande personlighet! Inspirationen bakom vårt foder härrör från energin från den imponerande ställningen av statyn av Athena och hur den manifesteras i dynamiken hos kvinnor i dagens värld.

Varje liten detalj i våra skapelser avslöjar en del av den berättelse vi vill berätta ... från det antik-inspirerade fodret till de färgglada broderier som förkroppsligar Athenas aura ... Hennes aura förvandlas till något nytt och tar nya konstformer över tid ... Det är aldrig permanent. Det utvecklas. Det vitaliserar allt på sin väg. Det förändras ständigt som konst gör ...

Följ vår ständigt utvecklande resa av kreativitet och konstnärlig känsla ...

Webbshoppar

Inga återförsäljare på Internet

DE SOM GILLAR KOORELOO HANDLAR ÄVEN