Bitte Kai Rand

Om Bitte Kai Rand

BITTE KAI RAND grundades år 1981 när Bitte, som nyutexaminerad designer från Kungliga Danska Konstakademin, köpte det uppmärksammade stickningsföretaget "Steens hjemmstrikkerier", med vilket hon snart blev Köpenhamns svar på Sonia Rykiel i Paris.

BITTE KAI RAND har alltid varit före sin tid. Varumärket har använt riktiga människor i stället för modeller i sina reklamfilmer sedan 1990-talet, bland annat en mamma som ammar sitt barn, en äldre dam med en guldtand och en härlig "street cast" av sprudlande och glada människor från hela världen.

I dag är Bitte Kai Rands traditioner starkare än någonsin, eftersom passion, kreativ lek och ett förkastande av kommersiella begränsningar och kortsiktiga modenycker fortfarande står i centrum för varje kollektion. Kläderna är gjorda för riktiga människor, färgglada fester, arbetsglädje och vardagsmagi. De är gjorda för alla de kvinnor som hellre vill sticka ut än att passa in.
BITTE KAI RAND är ett av det danska modets ledande modehus, och det har vi varit sedan starten år 1981. Under alla år har vi behållit vår storslagna estetik som bygger på åtta nyckelord och en stark vision:
ATT KLÄ PÅ SIG VARJE DAG SKA VARA NJUTNINGSFULLT, OKOMPLICERAT, BEKVÄMT OCH ROLIGT.
BITTE KAI RANDs speciella sätt att se på designen innebär att kläderna inte är för den blyga violen eller den konservativa minimalisten. Istället skapar vi kläder för alla kvinnor som står med ryggen mot väggen, som vill ut i världen och som inte tar sig själva på för stort allvar.

För mer info kontakta Victoria Hansson vixterworld@gmail.com +46705466677

High Summer 2024

Webbshoppar

DE SOM GILLAR BITTE KAI RAND HANDLAR ÄVEN