Boutique Baps

Kläder / Skåne / Skurup / Boutique Baps







Välkommen till Boutique Baps!


Butiken ligger i anslutning till vår gård utanför Slimminge, strax norr om Skurup i Skåne län. Hos oss trivs man i vackra omgivningar med årstidernas växlingar. Man slipper att trängas i köpcentra eller leta parkering. Det är mycket lätt att hitta hit! Bara följ länken ”Hitta hit” på denna sida eller sök efter Boutique Baps på Google Maps. Vill Du se mer av våra senaste kollektioner eller erbjudanden så rekommenderar vi att Du följer Boutique Baps på Facebook! Där lägger vi ut härliga foton varje vecka på det senaste nya!


Hos oss får Du alltid en personlig service och vänligt bemötande! Omtanke, kunskap och erfarenhet! Lyhördhet, förtroende och glädje! Vi har nya leveranser regelbundet varje säsong och byter komplett hela sortimentet två gånger om året! Du hittar alltid ett garanterat nytt, fräscht och färgstarkt sortiment av senaste modet! Vi satsar på att ha ett matchande utbud – så att man även kan kombinera olika märken!


Förutom märkena som listas av HittaPlagget nedan har vi även:

Hammerschmid, Lundgaard och Sandgaard.


År 2014 fick vi utmärkelsen "ÅRETS HANDLARE" av Skurups Handel med motiveringen: "En färgstark fest för ögat är denna boutique som har ett tydligt koncept, bra varumärkesmix & skyltfönster som alltid är inbjudande & smakfulla. Här finns kläder för flera tillfällen, såväl för vardag som till fina fester. Evas engagemang för boutiquen lyser alltid igenom, servicen är både proffsig & personlig"


För senaste nytt följ oss på Facebook!
www.facebook.com/boutiquebaps (eller klicka på f uppe på denna sida)



Upptäck BOUTIQUE Baps Du också – Du kommer att gilla det!
Kom och bli inspirerad!


Öppettider:
Onsdag • Torsdag • Fredag 10-18 • Lördag 10-15
Röda dagar - STÄNGT






Hitta hit  
Slimminge 192
274 92Skurup
0411-422 32, 070-6646360
baps@slimminge.nu

KLÄDER HOS BOUTIQUE BAPS

Arimi C-RO E avantgarde   Etage Kanok Lind   Masai   Mingel Orientique   Robell Sandgaard Essentials   Studio   Sunday

ACCESSOARER HOS BOUTIQUE BAPS

Börjesson Handskar