Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Inköpsmöte med Only.

28 augusti 2014 12:32
  Kommande plagg  /  Only   

I går var jag på inköpsmöte med Only och såg kollektion för våren 2015 med massa massa fina härliga plagg.
En snygg kollektion med bra färger och print som kommer första månaderna, fokus på marint som är en suveräna färg att ha redan i januari och lika rätt att ha det i maj, juni så en bra basfärg. Ljusa fina toner såsom korall, grönt och aprikost kommer nu pckså och fina print som ni ser här på bilderna. Trenden med mönstrade byxor med vidd fortsätter verkligen och det är ju suveränt för det märks att ni är många (liksom vi) som älskar detta modet=)

Tina

Så mycket fint som man vill ha nu! Men vad väntas in närmaste tiden, kan man få en liten titt in i framtiden:)

den 28 augusti 2014 @ 13:41

Jennifer

Jag håller helt med dig Tina, flera godbitar att längta efter! Det kommer in massa fina kläder här framöver. Kika på "kommande plagg"-kategorin här på bloggen så ser du några plagg som är på väg som Eva tipsat om =)

den 28 augusti 2014 @ 14:43

Eva

Jag ska fixa fler bilder på plagg som kommer nu i höst också :)

den 28 augusti 2014 @ 18:03

M

Undrar om mönstrade byxor kommer mer som en vanlig byxa och inte med resår och snören i midjan?

den 28 augusti 2014 @ 19:32

Linda

Önskar lite tunnare längre tröjor att ha över mönstrade byxor. Blus blir snart för kallt om man är lite frusen, men det behöver inte vara grovstickade. "Kontorströja" om du förstår:-) gärna blå nu när man har ett gäng rikka byxor!

den 28 augusti 2014 @ 20:14

Lena

Mycket fina plagg verkar det som o blå nyanser är ju alltid fräscht.Hoppas tiden går fort till vi har vår igen, men jag gillar hösten också.Ser fram emot det som kommer nu till hösten först.Förstår om du var trött idag efter att sett klockslaget när du skrev.Men vad gör det en dag om man har haft trevligt.

den 28 augusti 2014 @ 20:14

Eva

Linda,kolla på dagens fina tröja från Object som är superfina och en perfekt "kontorströja" i höst och vinter.
Lena, mycket härliga plagg till våren verkligen och här ska vi tänka på att det är ju redan i jan-mars som plaggen kommer in så det är ju inte fullt så lång tid tills de är här)= Jag älskar också hösten med tanke på att man kan klä sig ordentligt då och få till massa snygga outfits eftersom man kan kombinera mycket ihop=) Ja att jag var trött igår det kan man lugnt säga och då toppade jag den dagen med ett Lisebergsbesök på eftermiddagen/kvällen med dottern och hela hennes klass så i går kväll låg jag mest i soffan och tittade på Downton Abbey-box som jag lånat av kompis=)

den 29 augusti 2014 @ 08:51

Anna

Skulle vilja ha de paisleymönstrade byxorna, den marina tunikan och kanske den prickiga tröjan typ NU :)

den 30 augusti 2014 @ 11:17

Anonym

När kommer dessa byxorna? Januari? :D:D

den 8 december 2014 @ 14:20

Eva

Vilken av byxorna undrar du över?

den 8 december 2014 @ 14:43