SåiniNorden

Kläder / Webbshop / SåiniNorden

SåiniNorden drivs utav Anne som startade butiken 2007. Då började vi i en liten lokal på väster i Jönköping och som bara har växt och blivit större! Just nu ligger vi i en större lokal mitt i centrum. 2019 öppnade vi även butik i den fina staden Västervik och from våren 2020 finns vi även på webben!

Vi vill erbjuda det bästa från våra nordiska varumärken. Vi väljer noga ut vårt sortiment och är rätt petiga i vårt urval. Vi tycker det är viktigt med ett hållbart mode och väljer så gott det går de alternativen som vi tycker känns bäst med tanke på miljö, etik och hållbarhet.
Förutom kläder säljer vi skor, smycken, väskor, lampor och tvålar. Vi gillar den sköna blandningen och kreativiteten som vi hoppas att ni känner när ni handlar utav oss.
Våra kunder är det bästa vi har och vi vill alltid skapa en gemenskap i vår butik. Vi fullkomligt älskar våra kunder och vi uppskattar att ni gillar det vi gillar och står för.
Webbsida  
036-120280
anne@saininorden.se

KLÄDER HOS SÅININORDEN

Baum und Pferdgarten Brixtol Cocouture Dedicated Eduard Dressler FiveUnits Hope IVY Copenhagen Rodebjer Samsoe & Samsoe Sibin Linnebjerg Soft Rebels Stine Goya Wood Wood

ACCESSOARER HOS SÅININORDEN

Blankens Hvisk Lily and Rose Pernille Corydon