Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Året som gått...

31 december 2008 12:21
  Övrigt   

Ja då är man på årets sista dag och det är ju dags för en liten tillbakablick på det gångna året...
Det har hänt så fantastiskt mycket för oss och då framförallt med Mandel. Jag startade ju butiken 1999 (på stenåldern) så vi är ju inte direkt nya i branchen men så mycket som hänt bara på 2008 tror jag knappt vi varit med om på alla de övriga åren tillsammans!!!

Nu i våras så började jag ju blogga på min mans sida "Hitta Plagget" och jäklar i min låda vad det hänt grejer sen dess!!
Webshoppen kom igång i september månad och i och med den tillsammans med bloggen så har vi mött så fantastiskt mycket nya underbara människor som gör oss så glada!!!
Vi har jobbat som dårar och tiden efter jobbet har det varit full fokus på barnen. Har helt plötsligt fått mail från tjejer som t.ex. ska starta butik och vill ha någon att bollla idéer med, tidningar som skrivit om bloggen och webshoppen som nyskapande faktorer i internetvärlden.
Vi har precis i denna lågkonjuktur bestämt oss för att satsa stort och skaffat en lagerlokal för att kunna tillgodose alla nya kunder runt om i landet. Vi lär redan till senvåren fördubbla våra inköp för att kunna möta den stora efterfrågan på framförallt webshoppen.

I dag är butiken stängd så nu ska här piffas hemma för i kväll ska vi ha härlig nyårsfirande med vännerna med massa god mat och dryck!

Ha en alldeles fantastiskt nyårsafton alla underbara människor!!!

maria

..ett riktigt GOTT NYTT tjugo100nio till dig,Kalle och alla tjejer i butiken som så snabbt,proffsigt och alltid med ett leende hjälper oss kunder på bästa sätt!!!Kram

den 31 december 2008 @ 13:30

Stylish Butterfly

Gott Nytt.

Jag har nu startat upp en ny blogg för att lägga allt negativt bakom mig.

den 1 januari 2009 @ 02:46